Şimdi Ara

hacklendim sro_loaderlar virüslü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugün iki charımada girdiğimde downhang sehrinde soyunuk halde buldum
    sro loader yüzünden hacklendim dikkatli olun lütfen benim gibi birkaç kişi daha gördüm soyunuk dolasan

acaba ne yapsam?
    1. pcyi sıfırlayıp formattan sonra arkamda bi para desteğiyle(silk pre) tekrar başlayıp illegal programsız devammı etsem

2. yoksa oyuna elveda diyip sıkıntıdan patlasammı?

• Ben 1.5 yıldır illegal programlar kullanıyorum(loaderde dahil) hiçbirşey olmadı charıma.Senin bilgisayarına başka bir yerden virüs girmiş olabilir.
    Geçmiş olsun
  • bence de başka bi nedenden dolayıdır. ben de çıktığından beri kullanıoyorum ama çarlarımın hiçbirine bişey olmadı
    (gerçi ben ıd pw yazarken ekran klavyesi kullanıyorum hep. belki de bu yüzden bişey olmadı
  • Her zaman yapımcının elinden alın. Program site değiştirdikçe tehlikesi artar..
  • Son günlerde çoğu kişi hacklendi. Neden olduğunu bilen yok henüz
  • aynen arkadş gibi bende uzun süredir aynı sroloaderi kulanıyorum bir sorun yok girdiğiniz siteler indirdiniz ss lerden şüphelenin.
  • [font="Comic Sans MS"]ßırak oyunu en iyisi sen. Daha quzeL oyunLar var . Ama bu oyunu bırakmak o kadarda zor bişi deqiL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad bot
    7 yıl önce açıldı
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

[font="Comic Sans MS"]ßırak oyunu en iyisi sen. Daha quzeL oyunLar var . Ama bu oyunu bırakmak o kadarda zor bişi deqiL

çelişkili ifadeler hmm

• Forumda bir arkadaş daha loader yüzünden hacklendim diyodu. Ben Deswa nınkini kullanıyorum bir sorun yok.
  • İlginç Bir Şekilde Hiç Tekin Olmayan bir siteden zipli bir halde rapid den indirdim loader i.

ilk zamanlarından beri kullanıyorum, cok char gecti loader den ve hiç bişi oLmadı.

tamamen şansa kalmış bu durumlarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaJMéRaN

İlginç Bir Şekilde Hiç Tekin Olmayan bir siteden zipli bir halde rapid den indirdim loader i.

ilk zamanlarından beri kullanıyorum, cok char gecti loader den ve hiç bişi oLmadı.

tamamen şansa kalmış bu durumlarda.

Arkadşların kankilerin soymuştur bu aralar böyle şeyler çok oluyor.yada cafede fln kaptırdın

• benimkilere bişi olmadı onu diorm bende bana demişsin sanki cafe de kaptırmıssındır die

bişi olmadı diorm aksine
  • ARKadaslar bende loader kullanıyordum 2 car kasıyordum fakat 1 ay once carın bırısı soyuldugu eldoradoda oynuyorum saten sun setler ve weaponlar wardı .BANA DEDIKLERINE gore TROJEN . OYUNDA COK FAZLA GOZE BATMAK.BIR DE ILLEGAL PROGLAMLAR GELIO BUYUZDENHERGUN SIFRENIZI DEISTRIN OYUNDAN CIKTIKTAN SONRA SIZE TAVSIYEM ..Lord_Drizzt
  • 2 gündür millet birbirine kayıyo global de yok bu charı hackleyenin diye, harbi kullanılan bişey virüslü işim ama loader mı bilmem , şahsen kullanmıyorum
  • İçime kurt düşürdünüz gitmesin 50lvl char hemen chara bakayım
  • Bakın arkadaşlar loader indirecekseniz kaliteli sro sitelerinden indirin. Google a sro loader yazıp ilk çıkanı indirirseniz yandınız. Ayrıca virüs değil; trojen var.
  • emin olun ne bir cafede girdim chara nede başka biri şifresini biliyo
    zaten iki charım birden soyuldu
    aynı zmanda sro loaderdan başka hiçbir illegal program yok ve bilgisayrım nod32+mcafe fir wall ile güvenlik sağlıyo windows defender falanda var vede hiçbir sekilde bilmediğim bir dosya indirmedin suana kadar. pcyi tek kullanan kişide benim
  • sro loaderi indirdiğin yere göre değişir arkadaşım kullandığın loaderi bi tarat sitelerde ve nerden indirdiysen deki bu virüslü ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.