Şimdi Ara

HACKLENDİM ## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gereken bir KURAL YOKTUR her an charınız gidebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Oyununuzu oynayın. Bu oyuna YTL vermeyin. Oynadığınız zamanlardan zevk alın ve bu item ve charların size ait olmadığını kabullenin.

Çok haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 18 Ağustos 2006; 7:19:32 >
  • Bende bilgisayar mühendisiyim. Arkadaşın dediğine aynen katılıyorum "Orta düzeyde bir Hacker (Lamer değil hacker diyor) bile K2 nin db i indirebilir" demiş doğru! Ama bu firmanında işine gelmiyor değil yani! Aynı zamanda şu edit char işine gelelim ne kadar üst düzey bir yönetici dahi olsanız Ko da bir char editlediğinizde sistem bunu kaydeder ama var olan bir charı alıp bilgilerini değiştirdiğinizde göze batmaz. Parasını ve char ismini ver o char senin olsun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

quote:

Oyununuzu oynayın. Bu oyuna YTL vermeyin. Oynadığınız zamanlardan zevk alın ve bu item ve charların size ait olmadığını kabullenin.

Çok haklısın.

oyunu koxpsuz oynayamaz hale geldiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

quote:

Çok haklısın.

oyunu koxpsuz oynayamaz hale geldiler

+1905 . arkadaşım bu arada üzüldüm Allah btn hackerların belasını versin 68 lik paladinim gitmişti cypher da

• valla bende yakın bi zamanda hack bekliom ztn maradonda tradeyi kapatmayı unuttuğum zamanlar en az 2 kere trade atarlar yani ümidim kalmadı her an hack yiyebilirim
  • ya bencede haklısınız oyun oynanmaz ama alıskanlık yaptı bırakamıyoruz bıraksak bıle geri dönüyoruz yani ban demenin ve muahaha die gülmenin bir faydası yok biz itiraf edemesekte knight bagımlısıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrKiLL

bende bırakıcam hacklenmeyi bekliyorum

• Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

neden biliyormusunuz

millet uyanık ya
    itemleri veriyo birine yada boş bir chara aktarıyor

sonra soyuldum diyo
    ticket atıyor

itemleri soyluyor k2nette kek ya

veriyo geri itemleri

herkes boyle yapınca k2 de kafasına gore item veriyor

--------

areste bir arkadsım yaptı
    2 tane charı var warrior 72 asas 70
    warriorda +8 shel set, +8 giga lr two hand, +8 toto spear, +8 iron imp. falan filan

roge de +8 chitin set ve +8 md ler saglam takılar

bir kac resim yolladı ve item ugruna her 2 charıda 1 lvl düşürdü

inandırıcı olması için
    birazda np düşürdü

bire bir roll back geldi itemlere tabi exp ve np ler geri gelmedi

3 hafta bekledi ama değdi bence
    mutlu son
    itemlerin bir kısmı şuan bende :D cogunuda sattık

sen ne diyon adam bunları yapıyonuz sonra carım calındı diyon...nasıl bişey pesindesin sen....amacın ne...adamsan acıkla......senin gibilerdir bu oyunun içine eden....benim carım soyuldu senin gibiler yüzünden rollback atmıyorlar....allah belanı versin....bide mühendisim diyo seni okutan hocalara ben ne diyim....seni okula alanların ben .....

• quote:

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gereken bir KURAL YOKTUR her an charınız gidebilir
    bu oyun o kadar sacmaladı ki
    bilgisayar muhendisiyim
    programcıyım
    kendi capımda hack işleri ile ugraşıyorum
    php ve asp serverlarda sistem operatorlugu yapıyorum
    pc guvenligi ve network güvenligi konsunda profesyonel uzmanım
    yani anlatmak istedigim
    benim pc den kaynaklanmayan bir sorundan dolayı hacklendim
    id mi bilen yok şifremi bilen yok gizli sorumu bilen yok

peki şifrem nasıl değişti gizli soru olmadan değişmez
    2 ihtimal var

1-biri hackledi ve premium aldı
    gizli soruyu resetletti
    şifreyi değiştirdi

2- gm destekli hack

sonuç itibari ile bu lanet olası oyunu bıraktım
    bir gun mutlaka hackleneceksiniz cunki bu oyunun sistemi cok guvenliksiz serverlarda kurulu..
    orta seviyede bir hacker bile bu sisteme girip istedigi seyi yapabilir...

hic denemedim ama bu k2 netle ugraşıcam

senin tam olarak naptığını bilmiyorum ama bazı sazanlar bazı dosyalar indiriyolar.içinde trojen veya keylogger olmasada kendi elleriyle adam a şifreyi yollayabiliyorlar..nasıl mı ? prg da ıd ve şifreniniz girin yazıyor bazı sazanlarda giriyo..umarım böle bişey yapmamışsındır??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.