Şimdi Ara

Hackintosh yüklemek istiyorum ama bir kaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar muzik işlerimden dolayı bir macbook'a ihtiyacım var ama macbooklar bayağı bir pahalı biliyorsunuz, bu yüzden bende hackintosh kurmak istedim öncelikle kullanmak istediğim programlar, Garageband,Logic Studio bunlar için geçeceğim.

Öncelikle leptopım Lenovo g550

Lenovo G550 laptop teknik özellikleri:
    * Ekran: 16:9 aspect ratio, G550 has 15-inch, G450 has 14-inch, hd LED (1366 X 768, 220 nits)
    * İşlemci: Intel Centrino2; Core2Duo (25w/35w PGA, 2.26 GHz-2.80, up to 6 MB, 1066 MHz)
    * Ekran kartı: Up to Nvidia GeForce G105M with 512 MB DDR2 memory or Intel integrated GMA X4500
    * Hafıza: Up to 4GB DDR3, 800/1066 MHz DRAM
    * Hard Disk: Up to 320 GB, 5400 rpm
    * Pil süresi: 5 hours with 6 cell and integrated graphics, 2.5 hours with discrete graphics
    * Ağırlık: 2.49 – 2.55 kg
    * Boyutlar: 318 X 245 X 26.5-36.2mm
    * Bağlantı: Ethernet, NIC/Intel WiFi Link 5150 1X2 AGN/Intel WiFi Link 5100 1X2 AGN/Non-Intel Wireless b/g/Bluetooth (optional)
    * Optik sürücü: 12.7mm SATA Optical (DVD Rambo)
    * Diğer: camera, HDMI port on PM/GM platform,
    * Yazılım: Veriface 3.5, Vista Business/Home Premium

Bu sistem bayağı bi düşük ama bu leptopı kullanıpta hackintosh kuranlar var aşağıdaki linkte gorebilirsiniz

Gelelim sorulara,

Hackintosh nerden indirebilirim ve kurumunun resimli olarak anlatabildiği hangisi var ?(Forumdakilar eski diye düşündüğüm için sordum bu soruyu)
    Ve bilgisayar açılınca win7 ve hackintoosh diye iki seçenekli nasıl yapabilirim.
    sorularım bu kadar teşekkür ederim

• Güncel arkadaşlar

• ogrenırsen bende bılmek ısterım

Hazard 10.6.6i şeklinde arattır bulursun. Onu çek dvd ye yazdır, kurulumu yapmayı dene bakalım. Forumda üst konu mevcut nasıl kurulduğu ile ilgili. Resim olmasada yazılandan anlarsın zaten. Sistemin sorun çıkarmaz ise windows tan kolay kurulumu.

Dual boot için, diski 2 ye böl, D ye windows kur, C kısmına OS X kurulması gerek çünkü. Açılışta menü ile seçebilirsin. Önce windows kuracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 25 Mart 2012; 22:38:28 >

"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

• arkadaşlar şu DVD Rambo yu nerden indirebilirim bilen varmı

Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
    thomas hewitt fan club
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.