Şimdi Ara

Hackerlere göz açtırmayacağız.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: s4hin_

quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Böyle konular açıp,sonra konuya ilgi gösteren yada mesaj atanların mesajlarına bakarak gülüyorsan, Bakırköy ruh ve sinir hastalıklaır hastanesine gitmeni öneririm.

Üstelik JrChesta demişsin.Ben o konuya mesaj bile yazmadım xD ?
    quote:

bendeki itemler kimsede yok 50 dan aşağı olmaz demon bringer goblin hat diorum asıl sen ne diosun

Zaten bu yorumdan sonra bişi yazılmaz xD

bu arkadasın yorumuda beni kopardı acıkcası sanal bi ortamdan bi insanı ruh ve sinr hastalıkları hastanesine gonderdi ya tebrik ederim.. bu tarz bişeyi bi insanın soyleyeblmesi için sanal alemle bütn olması gerekir heralde.. sanırım mantık gunz online hayat offline tarzında bişeydir artık ne yapıosa nette blmiorm ama netle bütn oldugu kesin

O zaman direk bırakıp gidelim?xD
    Senin mantığından gidersek senin bu mesajında beni kopardı.Sanal alemde birisine hayat dersi veriyorsun...
    Üstelik saçma konu açıp ilgilenen insanların postlarına gülen birini tabiki gönderirim xD

• hayat dersi vermedim olayı analiz ettim iyi okursan orada herhangi bi ders olmadıgını gorebilirsin
  • Bakış açısı.
    Bende orada olayı analiz etmişdim ama sen o şekilde görmek istemediğin için farklı bakış açısıyla yaklaşdın...

Yarısı dolu olan bardağa ben yarısı boş,sen yarısı dolu dersin.Bakış açısı
  • bakış açısı ne alaka somut bişey bu bi taşa ağaç demek gibi bişey senn yaptıgın hayat dersi faln yok ortada gorüş belrtildi sadece ben sana direktif mi vermişim ki hayat dersi oluyo
  • Banada öneri veriyorsun gibi geldi bütün gün nette takılmayın tarzında..

Bakış açısı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Banada öneri veriyorsun gibi geldi bütün gün nette takılmayın tarzında..

Bakış açısı..

Bende bundan bahsediyorum ztn

Bak anlayan nasıl anlıyormuş...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.