Bildirim
HACK MAİL K2 KANDIRILMAYIN ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eyw -
Fake
Show -
Fake ama hiç başıma gelmedi -
msn hack mail gibi bişe herhalde sakın aldanmayın derim bence acılı sonuçlar doğurabilir
-
Bir Arkadaş Aldanmış ama sonra şifre değişmiş bir şey olur mu -
quote:
Orjinalden alıntı: SERSAN
Bir Arkadaş Aldanmış ama sonra şifre değişmiş bir şey olur mu
o arkadaş sen mi oluon
bi arkadaş hikayesi -
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
quote:
Orjinalden alıntı: SERSAN
Bir Arkadaş Aldanmış ama sonra şifre değişmiş bir şey olur mu
o arkadaş sen mi oluon
bi arkadaş hikayesi
yok gerçek ben değilim zaten bu mail ona geldi
-
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
msn hack mail gibi bişe herhalde sakın aldanmayın derim bence acılı sonuçlar doğurabilir
ben bir kac arkadasın msn i ni hacklemiştim maytab geçmek için fake msn sitesi ile arkadasın dediği gibi fake show
-
Nelere kafa yoruyor bu millet -
bunlara
-
quote:
Orjinalden alıntı: Mov_it
bunlara
POST KASAN KOKUSU ALIORUM -
quote:
Orjinalden alıntı: uzmannnnnnnnnn
arkadaşın hangi serwerda belki kasarım onu ?
Ne alaka yaa -
evet banada böel bi mail geldi ama bişi çakmadıım için giriş yapmadım nese sallaaaa -
kesinlikle fake bir site hacklamaya çalışmışlar umarım yazdığın şifre doğru değildir. -
şifremi unuttum çalışıyor mu -
quote:
Orjinalden alıntı: killbill3
şifremi unuttum çalışıyor mu
Evet çalışıyormuş 60 dan düşme mage var olimpiada senin olsun tabi sağlam kaldysa -
bu numarayı dh de 1 yıl önce yapmışlardı şifre değiştirme die adamlar tıkladı ve ıd şifreleri yazdılar toplu hack oldu ben denemek için lvl 25 adamla denedim -
Sersan kardeş Paylaşımın Güzel ama sunu ilave edeyim Bizleri aydınlattığın için teşekkür ederim..
sana mail gelmesi tuaf değilmi..?
neden bize gelmiyor? neden bizde denenmiyor?
( senin arkadaş cevren olabilirmi )
( senin mailini kim biliyor sıradan birimi )
( yoksa herkeze mail mi daıtıyorsun )
bunların bir cevapları lazım..
yeniden teşekkür ediyorum bu bir ters tepki değil yanlış anlama gercekten saol paylaşımın güzel
Not = kimse Arkadaşlarına güvenmesin ( ben güveniyorum ) diyen var ise bu arkadaş gibi dikkatli olun
Not2=
o arkadaş sen mi oluon
bi arkadaş hikayesi
yok gerçek ben değilim zaten bu mail ona geldi
Sonradan Okunma. Kusura bakma ama yanılıyor muyum ? mailini bilmeyen biri nerden anlayacak senin knight oynadığını ( bilen biri bu )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anexdet -- 18 Ocak 2007; 23:33:00 > -
Çok Salakça Bir Site Yalan Olduğunu Datalarından Anlıyor İnsan
Benzer içerikler
- komik klan isimleri
- transformation totem nerden düşer
- pubg boykot mu
- knight online chat görevleri
- warrior skill dağılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X