Şimdi Ara

Hacim konusunda yardım(karın kası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar,iyi bayramlar. Arkadaşlar ben 1.78 boyunda 68 kiloda biriyim 7-8 aydır bu sporla ilgileniyorum başta kilo vermek içindi o amacıma ulaştım şimdi ise vücudumu daha şekilli bir hale sokmak istiyorum. Açıkçası şu an vücudumdan memnunum kilom biraz az ama arkadaşlar fit şekilde 72 73 kilo duruyorsun derler benim amacım ise yüzde 12 olan yağ oranımı yüzde 8-10 civarına çekerek karın kaslarımı ortaya çıkarmak. Ancak şu halimle kilo verirsem çelimsiz dururum diye çekiniyorum ve bu yüzden şöyle bir yol düşündüm.http://www.supplementler.com/urun/muscletech-premium-mass-gainer-5440-gr-478?utm_source=retarget&utm_medium=criteo&utm_campaign=product&utm_content=display&utm_term=Muscletech%20Premium%20Mass%20Gainer%205440%20Gr ilk olarak bu ürünü kullanıp kilomu 75-76 civarına çekicem,e haliyle biraz yağlanıcam bu dönemde ama araştırdım ve yağ şeker oranı en düşük gainerlardan,daha sonra da kaliteli bir yağ yakıcı kullanarak kilomu 70 72 civarına indirip yağ oranımıda yüzde 8-10 arasına çekmek istiyorum. Sizce mantıklı bir yol mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim 1-2 aydır ne yapacağıma karar veremiyorum artık net bir planım olsun istiyorum. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Berk -- 12 Eylül 2016; 16:10:50 >

• 1-Yağ yakıcılar hiç bi işe yaramıyo

2-Gainer alcağına bol bol pilav ye

Önerim 1-2 kilo daha ver yağ oranın yüzde 10 a düşer , karın kasların hacimliyse her türlü gözükür . Daha sonra yavaş yavaş yağsız bi şekilde kütle almaya bakarsın . Supplementlere bu kadar güvenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

1-Yağ yakıcılar hiç bi işe yaramıyo

2-Gainer alcağına bol bol pilav ye

Önerim 1-2 kilo daha ver yağ oranın yüzde 10 a düşer , karın kasların hacimliyse her türlü gözükür . Daha sonra yavaş yavaş yağsız bi şekilde kütle almaya bakarsın . Supplementlere bu kadar güvenme

Hocam yağsız kütle için lean bulk denedim ama hem okul sebepli hem de iştahtan dolayı kilo alamadım çok fazla. Zaten günde 6 öğün falan yemek istemiyorum. Bunun yanında biraz daha kilo verirsem çelimsiz durmaktan korkuyorum. Ancak sanırım yine de dediğinizi deneyeceğim.
  • Kaan Berk K kullanıcısına yanıt
    6 öğün yemene gerek yok . Ben kahvaltı + 3 öğün yapıyorum kilom artıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nehoo kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğiniz gibi her beslenme her yöntem herkeste aynı etkiyi sağlamıyor. Söylediğiniz şu ilk önce karın kası çıkartacak kadar kilo verip daha sonra alma olayı mantıklı geldi. Önce bir 65 kiloya falan düşerek yağ oranımı yüzde 8-10 civarına çekicem sonra da 70 72 kiloya çıkıcam yağ oranımı sabit tutarak. Peki bu tarz bir kilo alış için tavsiye bir beslenme programınız var mı? Veya uyguladığınız programı paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.