Şimdi Ara

Hacı Brezilya da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hafta sonuna birikim yapmam lazım bu sabah arjantin ters köşe yaptı tek maçtan yattı hacı tutsaydı 20 tl lık hacı yapacaktım neyse sans önümüzdeki maclara bakıcaz kazanmaya başlamamız şart

Orijinalden alıntı: Spetsnaz.

corinthians-ponte kg var olur mu?

valla o macın ılk yarısı berabere bıter benım gözümde ama bana 1-0 fılan bıter gıbı gelıyor brezıla lıgınde hafta ıcı pek gol olmuyor 2 takımında gecen haftakı maclarını ızleyemedım lig tv sagolsun sadece sesı verdı 8 mb sınırsız netle goruntu hep dondu bazen oluyor aksılıkler neyse isteyenler benım kupona toronto macını da ekleyebılırler ılk yarı yuzde 80 ya toronto onde bitirir ya chicago,birde cruzero yu hiç begenmedım gecen hafta sportıng recıfe resmen tek kaleye çevirdi maçı bu takım nasıl bu kadar puan topladı hayret benım kuponu da yatırmıstı tek mactan cruzero bu hafta ondan dolayı koymadım,atl.-sao paulo macında 4-6 gol arası bı skor beklıyorum,santos neymarsız havasız balon gibi ne yapacagı hıc bellı degıl buyuk ıhtımal 1-x gıbı garıp bı skorla bıtecek o mac bu gece zaten izlicem macları umarım tutar hafta sonu cok ıyı maclar var artık ıyı bı para kaldırmam şart iddaa dan

• Brezilya liginde eksik oyuncular çok fazla oluyor. Ayrıca milli takımlardan dönen oyuncular var. Bu gece oynanacak tüm maçların eksik listesi aşağıda:

http://www.gununbankosu.com/2012/09/12/brezilya-eksik-listesi

Orijinalden alıntı: mrcaptain

quote:

Orijinalden alıntı: Spetsnaz.

corinthians-ponte kg var olur mu?

valla o macın ılk yarısı berabere bıter benım gözümde ama bana 1-0 fılan bıter gıbı gelıyor brezıla lıgınde hafta ıcı pek gol olmuyor 2 takımında gecen haftakı maclarını ızleyemedım lig tv sagolsun sadece sesı verdı 8 mb sınırsız netle goruntu hep dondu bazen oluyor aksılıkler neyse isteyenler benım kupona toronto macını da ekleyebılırler ılk yarı yuzde 80 ya toronto onde bitirir ya chicago,birde cruzero yu hiç begenmedım gecen hafta sportıng recıfe resmen tek kaleye çevirdi maçı bu takım nasıl bu kadar puan topladı hayret benım kuponu da yatırmıstı tek mactan cruzero bu hafta ondan dolayı koymadım,atl.-sao paulo macında 4-6 gol arası bı skor beklıyorum,santos neymarsız havasız balon gibi ne yapacagı hıc bellı degıl buyuk ıhtımal 1-x gıbı garıp bı skorla bıtecek o mac bu gece zaten izlicem macları umarım tutar hafta sonu cok ıyı maclar var artık ıyı bı para kaldırmam şart iddaa dan

Cori valla evinde birçok favori olduğu maçta galip gelemedi.Ponte'de son 5 haftada hiç yenilmedi ve 2 maç önce at.mineiro'dan puan da aldı.Ponte formda cori'ninde evinde ne yapacağı belli olmuyor o yüzden kg var cazip geldi.

Cruzeiro'da yenilse bile gollü geçiyor maçları son 6 maçı üst bitmiş.Figu'da kendi evinde fluminense ile berabere kalıp cori'yi yendi yani son 2 kendi evindeki maçta yenilmiyor ve gol atıyor.Bu maçta üst mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barcelona'ya giden var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acikcasi ben atlc.mn macinda kirmizi penalti gibi extra seyler Olur diye ust dedim ne zamandir olmuyo bu haftada olmazsa ne zaman Olacak :-)) umarim tutar kuponum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet takim ya 10 kisilik takima anca bi gol attilar sao paulo 55 dakika 10 kisi oynadi gene tekden yattim keske vasco yu banko alsaydim sans iste olmadi mi aya ciksan gene olmuyor arkadas gelde cildirma hafta sonuna da cok iyi maclar vardi :-( su toefl sOnucu bari iyi gelse hep aksilik nereye kadar arkadas son 4 kupon tekden yatti yatmasa 150 tl cepte

Lanet takim ya 10 kisilik takima anca bi gol attilar sao paulo 55 dakika 10 kisi oynadi gene tekden yattim keske vasco yu banko alsaydim sans iste olmadi mi aya ciksan gene olmuyor arkadas gelde cildirma hafta sonuna da cok iyi maclar vardi :-( su toefl sOnucu bari iyi gelse hep aksilik nereye kadar arkadas son 4 kupon tekden yatti yatmasa 150 tl cepte

maçı izledim rahat 6 0 olacak maçtı.İlk yarı gol kaçırma rekorunu kırdılar.

Valla bende kirmizi kart a yetistim oh ust gelir dedik olmadi neyse daha dikkat edicem artik olan oldu vasco ile arasinda gittim geldim bu macta kirmizi olur diye yazmistim

sıkıntı yok hocam hacılara devam takipteyiz

Valla bende kirmizi kart a yetistim oh ust gelir dedik olmadi neyse daha dikkat edicem artik olan oldu vasco ile arasinda gittim geldim bu macta kirmizi olur diye yazmistim

haftasonuna 15 lira civarı bir hacıyatmaz bekliyoruz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.