lore ne kanka ben 6. ielts'te hazırlığı geçtim |
Hacettepe tıp yatay geçiş (3. sayfa)
-
-
Bilgi, arkaplan bilgisi.
-
Aga akıl sağlığın için gelme hacettepeye. 1.5 ay nöro komitesine hazırlandım 60 üstü gelse şükredecem. Anatomi labında far görmüş tavşan gibi kaldım bi de son 3 hafta günde 7+ saat çalışıyodum. Kısacası Aütf git derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw millet 3.6-3.7 ile phdye gidiyo umd ucsd usc filan, daha 4.5 puan gitmis fizikten 6 donemin daha var
hocam belli oldu mu gideceğiniz okul
-
Evet nyunun teklifi kabul ettim
new york mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yess
hocam harvard, princeton falan başvurmuş muydunuz? nyu'yu pek bilmiyordum ama o da top tier sınıfındaymış.
ee, cs birincisi falan nereye gidiyo belli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 19 Mart 2024; 16:21:17 > -
aütfdeki nöro komitesinin etkisinden yeni yeni çıkıyorum bura da kolay değil
Kanka fizik mt1 den 70 aldigin icin mi bunlari dusunuyosun yukariya ilk donem ort 4 demissin zaten. Bu donem dussen bile saglam toparlarsin. Not konusunu takma bence. Doktora da olacahina varir daha 4 yil var
Sakın böyle saçma bir geçiş yapma tıbba verecegi emegi mühendisliğe verenler çok daha guzel yerlerde daha iyi yaşamlar suruyorlar uyarması benden
harikasın hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nyudan iyi Princeton ve mitye atmistim red geldi, nyu v princetonda muhtemelen nyu secerdim ama (şehir farki dealbreaker + benim alan icin nyu bi tik daha rahat olacakti), diger kabul/kabulumsuler bi tik dhaa asagidan (t20)
Ee1 fikir degistirmezse cmu ml gibi duruyo, cambridge ile arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 19 Mart 2024; 18:42:50 >
Hocam neden herkes ML’ye yönelmek istiyor? Eeci , endüstrici, econcu, istatikçi, csci hatta bizden bile ML alanında çalışmak isteyenler var. Başka alan mı kalmadı?
Donemin hot topici, mistik duruyo, cok kazandırıyor diyor, hutflu arkadaslarim bile her seferinde sen yapay zeka bilion de mi la diyo (artık adetimiz oldu), normal
Eeden yine klasik alanlara gidenler var da gerçekten sevdikleri icin
hocam emin misiniz bugün hacettepe öişle konuştum dönem 4 ve 5leri de kurulun birden başlattığını söyledi ben de sizin dediğinizi duymuştum fakat mit olabilir mi
-
Konu eskimiş ama katkı sağlayayım. Tıp harici bölümden merkezi geçiş harici yatay geçiş olayı yok. Merkezi geçişle bir tıpa gidip ortalama kasıp başka tıplara geçilebilir ama hacettepenin sistemi farklı olduğu için ortalamayla bile geçiş yok diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X