Şimdi Ara

Hacettepe Tıp vs Yeditepe Tıp(Tam Burslu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul Aydın Üniversitesi de 4000 tl burs veriyormuş tıp tercih edip ilk binde olanlara, kesinlikle değerlendir kardeşim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dabid D kullanıcısına yanıt
    Hocam okulun kampüsü ve çevresinde çok yeşil alan var.Orman falan var okulun çevresinde.Onun dışında kafeler,ünlü fast food markaları vs. hepsi var.Özellikle büyükşehirden geliyorsan veya seviyorsan yabancılık çekmezsin.Üni nin eğitimini vs bilmiyorum hiçbir fikrim yok ama çevresi bu şekilde.Dışardan gördüğüm kadarıyla güzel bir hava var ama kesinlikle ünide.Boş bir üni. değil yani.Bol bol sarı renkli yeditepe ünv. otobüsleri meşhur :D.İstanbulda yeditepe üni.ye ulaşım da rahattır bu arada.
  • Speziale kullanıcısına yanıt
    Bakacağım hocam

• Hocam arkadaşlar burs fiyatlarını yazmışlar.Ben bilmiyordum bunları.Yerinde olsam doğu olmadıkça en yüksek bursu veren üniye giderim.Sonuçta tıp heryerde aynı tıp aşağı yukarı.Kral gibi yaşarsın valla en yüksek bursu veren yere git
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yeşillik demişken doğduğumdan beri yeşillikler içindeyim size garip gelebilir ama görüyorum üniversitenin çimlerine yatalım falan diyenler çok oluyor ama benim hiç ilgimi cekmiyor açıkcası öyle şeyler

Kampüs hayati olarak güzel diyorlardi zaten eğitimi de güzelse tercihlerde yukarılara yazabilirim

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Hocam ist aydın 4000 veriyor ama bir elin parmakları kadar akademisyeni var yani doktor olacaksın insan hayatı önemli ve bu da kaliteli eğitimle olacak bir şey

• Ben Yeditepe seçerdim.

• Yozgattayım hocam yani illaki şehir dışına çıkacağım

Şunu da cevaplarsan sevinirim yukarda ist aydın 4000 burs veriyor dediler fakat akademisyeni 20 civarı bu eğitim kalitesini ne derece etkiler. Sonuçta doktor olacaksın insan hayati var üniden cıkip tam manasıyla doktor olmamak istemiyorum

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dabid

Neden hocam?

eğer yeditepenin kadrosu ve imkanları yeterliyse bursları ve yurduyla hacettepenin önüne geçer ayrıca istanbul avantajı da var.
  • Cevabınız için çok teşekkürler Yeditepe'nin kadrosu da iyi duruyor siz daha iyi bilirsiniz zaten işin içindesiniz

• Öncelikle tıp fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olduğumu belirtiyim. Yani derdini anlayan biriyim, o yüzden söylüyorum bunu. Açıkçası çok zor bi ikilemde kalmışsın. Bana devlet uni leri hep 1 adım önde geliyo. Yani bu ülkede özele güvenmek hata gibi bence. Geçen yıl malum olaylardan sonra khk ile kapatılan özel uni lerden ortada kalan öğrenciler bana bu dersi verdi. Ayrıca bence hacettepe kliniğinde edindiğin tecrübenin yarısını bile yeditepe de alamazsın. Çünkü genelde devlet kurumlarındaki o yoğun kalabalık tecrübe için daha uygun olur.

• RagnarLoRdbrok kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela Yeditepe de intörnlük döneminde nerede çalışacağız veyahut klinik eğitiminde nerde eğitim görüyoruz bazı özellerin hastanesi var fakat bazılarının yok

Yeditepe hakkında bilgim yok. Ama bi arkadaşım bilim uni de okuyo, hastane olarak florance nightingale deler. Yani hastanesi de özel. Mesele bence bu stajyerlik ve intern lük dönemleri için sıkıntı

• RagnarLoRdbrok kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam en iyisi üniyle iletişime geçip soruyum bunları

• İsmi yıllarca ölmeyecek bir üniversiteden mezun olmak her zaman avantajdır. Hacettepe köklü bir ton mezunu var.

Sakın para alacam diye yeditepeye gitme.

Bu dünya title dünyası

• Acibadem tam bursluya baktin mi ? Bakmadiysan bence bir arastir derim . Ben yurdun asik oldum resmen Koskoca acibadem kadrosu da zaten saglam

E5 in yanında yeditepe üniversitesi hastanesini gördüm yeni yapıldı sanırım muhtemelen oraya gidersiniz diye düşünüyorum

• ben yeditepeyi seçerdim. para lazım oluyor çünkü.
  • Ankara Tıpı seçerdim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.