Şimdi Ara

Hacettepe tıp okuyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herkes zor diyor gerçekten abartılıyor mu çok asosyal bir üniversite hayatı geçirmek istemiyorum mesela egeye kıyasla ne kadar zoe bilgilendirir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1i kolay 2-3 ü zor

Ama 2lerde 90üzeri alan 30kişi falandı

Ama tusta ilk 100de 38-39 öğrrnci girdi

Egede de 6-7 öğrenci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sosyal hayat diyorsan çapa net. Kulüpler öğrenciler filan çok aktif. İstanbulda zaten. Hacettepe ve ctf'den farklı olarak sosyal hayatı aktiftir çapanın. Tanıtıma da gelirseniz daha iyi anlarsınız.

• ;ya sana bağlı sosyallik çok eğlenen de var her gün partilere katılıp eğlenen de var

Hep ders çalışan da

Başarı konusuna gelirsek öğrencinin 1 gün ders çalıltığını gmrmezsin sadece derslere katılsın 3-4 günde çalışsın 95falan alıyor ama tüm gün çalışsın 60ı zor geçen de oluyor

Sana bağlı tamamen her şey

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara Tıp'tan kaç kişi giriyor bilginiz var mı?
    Hocam bende bir algı var mesela tıpta çok vakit harcamadan verimli yoğun çalışarak kısa sürede çok iş yapabilirim diye düşünüyorum doğru mu bu?
    Ayrıyetten ankara tıpta okuyorsunuz belki bir bilginiz vardır hacettepedeki genel öğrenci profili (istisnalar vardır) çok çalışan hırslı öğrenciler mi yoksa hem eğlenen hem çalışan öğrenciler (sizin gibi 😂) mi

• Bu yıl 11di (biri de 101.di 12 diyebiliriz)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selçuk tıp vs ikçü tıp
    geçen yıl açıldı
    TIP
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Sen kendin ayarlayacaksın ama nasıl çalışacağını bilirsen( ders öncesi konuyu oku +text derste konuyu dinle (ankaranın ders saati az zaten) sonrası da tts den soru çözmeye çalışıyorun konu ile ilgili

Çok yeterli oluyor fazla çalışmana da gerek yok

Goetheden kursa gidiyorum almancaya
    Türkmscis sayesinde türkiyeyi dolaşıyorum
    İstediğim zaman da arkadaşlarla buluşuyoruz ve geziyoruz

Hacettepe de çok fazla çalışan 1-2 öğrenci gördüm geneli sosyaldı ama benim tanıdıklarımdan (30-35tane vardır)

Hocam peki ankaranın sistemi böyle hacettepenin sistemini biliyor musunuz tanıdığınız varsa çünkü gerçekten sosyal medyada hacettepeli az kişi var bu da korkutuyor beni hep ders çalışıyotlar mı diye

Ünlü yoktur arkadaşlarımdan herkesin vardır nerdeyse

Ama elbette zorluğu var zaten türkiyenin en iyi öğrencileri gidiyor size bağlı bir şey sosyal olup olmamanız

• Up var mı okuyanlar orda nerdesiniz

Kontenjan çok fazla olduğu için her türden insanı bulabilirsin. Sınavlara son hafta çıkmış sorulara bakıp girenler de var, dönem 2'yi 3 kez okuyan da var, bütün derslere gidip çıkışta kütüphaneye koşan da var. Yani ne olursan ol Hacettepe yazarsan yalnız kalmazsın emin ol.

Son tusta da Hacettepe'den 10 kişi ancak vardır intern olarak ilk 100'de. (Hadi mezunları da eklersen 20-25 olur.) Her yerden ilk 100'e giren var, tus başarısı biraz da sana bağlı.

Hacettepe'ye gelirsen pişman olmazsın ama gidip İzmir yazarsan da niye yazdın demem şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 3 Ağustos 2020; 2:9:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam herkes zor falan dediği için acaba herkes ders çıkışı kütüphaneye mi koşuyor diye korktum biraz açıkçası. Teşekkürlwr hocam bi ön yargımı kırdınız

Zor olmasına zor, rahat diyemem ama tıp okuyup zaten öyle güllük gülistanlık okumayı da beklememek lazim hiçbir yerde.

Üstteki mesaja bişeyler daha ekledim sen cevap verdikten sonra. Hacettepe ile ilgili sorun olursa özelden ulaşabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.