Şimdi Ara

Hacettepe mi Ege mi? (Bilgisayar Mühendisliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haceettepe Bilgisayar Mühendisliği geçen sene 14.400 ile almış.
    Ege de 19.100 ile almış fakat her zaman sıralamaya bakmamak lazım diye düşünüyorum.

Tercihlere Hacettepe'yi yazarsam bir ihtimal gelebilir. Benim sorum şu:
    Hacettepe ile Ege arasında fazla bir fark var mıdır? (iş imkanları, eğitim vs.)
    İzmir'de kalıyorum. Bu nedenle Ege ile Hacettepe arasında çok bir fark yoksa Ankara'da okumaya değer mi?

• Değmez , izmirde kal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermess

Değmez , izmirde kal.
    Hacettepe Üniversitesi, bilgisayar mühendisliğinin geldiği ilk üniversite ve köklü. (Bizim Ünal bile burada profesörlük yapmış yıllardır.)

Ayrıca Hacettepe mühendislikte iyidir. Ben olsam kesinlikle Hacettepe'yi seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermess

Değmez , izmirde kal.
    Senin yerinde olsam kesinlikle Ege'yi düşünürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaN

Alıntıları Göster
    Bilgiler için teşekkürler. Biraz daha cevap bekliyorum özellikle bu üniversitelerde okuyan ya da mezun olan arkadaşlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaN

Alıntıları Göster
    Bence Hacettepe, ama ben İzmir'i bırakırsam mutsuz olabilirim diyorsan gitmeye çok da fazla değmez sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTER_10

Bence Hacettepe, ama ben İzmir'i bırakırsam mutsuz olabilirim diyorsan gitmeye çok da fazla değmez sanki.

Alıntıları Göster
    HACETTEPE TABİKİ EN ESKİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ORADA.

EGE'DE KALIP İŞ İMKANLARINI KENDİ KOVALARSIN ANKARADA BU İŞİN 2.YERİNDE KALIP(1. İSTANBUL) ŞİRKETLERLE YAZIŞMA YAPARSIN

EGE DİYEN ARKADAŞLAR SADECE FANTAZİ ÜRÜNÜ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

Ankara'da kalmam o kadar da sorun değil ama değecek ise düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madawac

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

Ankara'da kalmam o kadar da sorun değil ama değecek ise düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Yardım lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madawac -- 26 Temmuz 2010; 19:29:16 >

• quote:

Yardım lütfen!

Alıntıları Göster
    Benim için değmezdi. Sen aslen İzmirli değilsin sanırım. Öyle ise pek bir fark olacağını düşünmüyorum. Hacettepe'ye gidip, değmedi demezsin muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrEaK35

Benim için değmezdi. Sen aslen İzmirli değilsin sanırım. Öyle ise pek bir fark olacağını düşünmüyorum. Hacettepe'ye gidip, değmedi demezsin muhtemelen.

aslen izmirli olunca zaten deniz çocugu oluon ya bide böle bişi var yeni moda
  • quote:

Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

quote:

Alıntıları Göster
    Ege'nin üstüne Hacettepe yazacağım o zaman. Gelme ihtimali de biraz düşük ama gelirse de pişman olmam umarım.(Gerek buradaki cevaplar gerek de yaptığım araştırmalar neticesinde).

• quote:

Ege'nin üstüne Hacettepe yazacağım o zaman. Gelme ihtimali de biraz düşük ama gelirse de pişman olmam umarım.(Gerek buradaki cevaplar gerek de yaptığım araştırmalar neticesinde).

Alıntıları Göster
    9 eylül yazabilirsin %100 ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

Orası öyle de. İngilizce Eğitimi var diye de her üniversite güzel olacak diye bir şey yok.

9 eylül ile Ege arasında kalsaydım muhtemelen Ege yazardım. Fakat şu an konumuz o değil

Hacettepe mi Ege mi? Neden?
  • quote:

quote:

Orası öyle de. İngilizce Eğitimi var diye de her üniversite güzel olacak diye bir şey yok.

9 eylül ile Ege arasında kalsaydım muhtemelen Ege yazardım. Fakat şu an konumuz o değil

ben dokuz eylül elek.-elektornik okuyorum gerçi daha yeni hazırlık bitti ama ege nin 9 eylülden kendi bölümüm olarak söyleyeyim bi üstünlüğü yok.9 Eylül daha iyi e-e de ondan tavsiye ettim

• quote:

quote:

quote:

ben dokuz eylül elek.-elektornik okuyorum gerçi daha yeni hazırlık bitti ama ege nin 9 eylülden kendi bölümüm olarak söyleyeyim bi üstünlüğü yok.9 Eylül daha iyi e-e de ondan tavsiye ettim

Alıntıları Göster
    ayrıca ege ile hacettepe arasında hacettepeyi tavsiye ederim araştırdığım kadarı ile birde isim üstünlüğü

• quote:

ayrıca ege ile hacettepe arasında hacettepeyi tavsiye ederim araştırdığım kadarı ile birde isim üstünlüğü

Alıntıları Göster
    Hacettepe'yi tercihe yazacağım. Sıralamada 2400 kişi fark ama inşallah olur.
  • quote:

Evet o şekilde oluyor. Yaşayan bilir.
  • quote:

quote:

izmirdeki deniz mi ya görüntüsü kötü kokusu kötü :(

• quote:

quote:

quote:

izmirdeki deniz mi ya görüntüsü kötü kokusu kötü :(

En son uzun zaman önce gittiniz sanıyorum İzmir'e. Olay o değil zaten, İzmir'in havasıyla suyuyla büyümüş bir insan Ankara'da pek rahat edemiyor Bu hem kendimde hem çevremdekilerde gördüğüm bir durum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.