Şimdi Ara

Hacettepe Kimya Yazıcaklar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sozyurt

Teşekkürler cevap için alternatifler ikinci tercih kuvvetle muhtemel bilkent kimya olacak gibi duruyo 3 itü kimya mühendisliği 4 hacettepe kimya müh olur diye düşünüyorum:)

mf 4 sıralaman kaç hacı? eğer ikiye bilkent koyarsan kesin gelir gibi. 55 binmiş biliyorsundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletimsi

evet . basari siram 110.000 bin soyle bir tercih listesi hazirladim...[simage]http://i.imgur.com/KYXAl.png [/simage]

bence güzel dostum. mf 4 kaç bin ? mühendislikler için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaT MD.

quote:

evet . basari siram 110.000 bin soyle bir tercih listesi hazirladim...[simage]http://i.imgur.com/KYXAl.png [/simage]

bence güzel dostum. mf 4 kaç bin ? mühendislikler için?

o da 110 bin. Zaten farkettiysen 3. tercihe nokta atışı yapmış gibi olucam..
  • quote:

evet aynen. benim mf2 ile mf4 arası iyi bir fark olduğu için sorayım dedim yine de =)) eğer başka düşündüğün bir şey yoksa şimdiden hayırlısı olsun diyelim. Bence gelir çünkü bölüm Türkçe ama eğer gelecekte ingilizce olayında da geliştirmek için hazırlık okuyacak olursan belki aynı sınıfta olabiliriz. ben de bir karar versem güzel olacak. Dersanede hocalarıma danışacam bu hafta. Bakalım değişik bir karar da verebilirm.

• quote:

quote:

evet aynen. benim mf2 ile mf4 arası iyi bir fark olduğu için sorayım dedim yine de =)) eğer başka düşündüğün bir şey yoksa şimdiden hayırlısı olsun diyelim. Bence gelir çünkü bölüm Türkçe ama eğer gelecekte ingilizce olayında da geliştirmek için hazırlık okuyacak olursan belki aynı sınıfta olabiliriz. ben de bir karar versem güzel olacak. Dersanede hocalarıma danışacam bu hafta. Bakalım değişik bir karar da verebilirm.

umarım gelir acaba 3. tercih hatamı diyorum çünkü diğer yüz kişi ilk ikiye yazar giremem falan. Hazırlık okumak istiyorum ancak kontejyanlı alıyor bakalım...

• quote:

umarım gelir acaba 3. tercih hatamı diyorum çünkü diğer yüz kişi ilk ikiye yazar giremem falan. Hazırlık okumak istiyorum ancak kontejyanlı alıyor bakalım...

yani ilk 2 tercihin olması çok zor gibi gözüküyor. tabi tercih meselesi olduğu için senin kararın. düşüncen mantıklı geldi bana da. bence 1. ye yapıştır hacettepeyi hacı. o olmazsa ankara kesin gelecek zaten haklısın. tercih sırası da önemli baya. ben atladım orayı. riske girmemek lazım ;)
  • quote:

quote:

Teşekkürler cevap için alternatifler ikinci tercih kuvvetle muhtemel bilkent kimya olacak gibi duruyo 3 itü kimya mühendisliği 4 hacettepe kimya müh olur diye düşünüyorum:)

mf 4 sıralaman kaç hacı? eğer ikiye bilkent koyarsan kesin gelir gibi. 55 binmiş biliyorsundur

Mf4 sıralamam 25040 evde biraz onun kavgası oldu yıldız makine yaz filan diye en son kimyada karar kıldık artık hayırlısı:)
  • quote:

Mf4 sıralamam 25040 evde biraz onun kavgası oldu yıldız makine yaz filan diye en son kimyada karar kıldık artık hayırlısı:)

o zaman hayırlısı olsun şimdiden sana da makineyle tabiki de farklı alanlar. en iyi kararı vermişinizdir bence =))
  • quote:

quote:

o zaman hayırlısı olsun şimdiden sana da makineyle tabiki de farklı alanlar. en iyi kararı vermişinizdir bence =))

Teşekkürler:)
  • son durumlar nedir arkadaşlar? ben 4. tercihe koydum. Büyük ihtimal olucak
  • quote:

son durumlar nedir arkadaşlar? ben 4. tercihe koydum. Büyük ihtimal olucak

Hacettepe Kimya Yazıcaklar Buraya

Tıplar yeni diye Odtü kimya müh ve boğaziçi ölü gibi... İnş hacettepe olacak. Olmazsa Odtü kesin bekliyorum

MF-4 Sıralamam:36684
    MF-2 Sıralamam:32389

sence dostum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLikeChemistry -- 27 Temmuz 2012; 14:17:55 >

• 139bindeyim hacettepe kimya gelirmi dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qualif

139bindeyim hacettepe kimya gelirmi dersiniz

Biraz sıkıntıda sanki dostum ama yaz yine de. Arkasına alternatiflerini döşe
  • quote:

quote:

aynen kardeşim yazıcam zaten.geçen sene 126binle kapattı ondan önceki sene 100 binle kapattı yani geçen sene 26bin birden düştü sıralama.Bu sene hem formasyon kalktı hemde geçen seneden daha kötü herkes bakalım umutluyum biraz
  • quote:

quote:

quote:

aynen kardeşim yazıcam zaten.geçen sene 126binle kapattı ondan önceki sene 100 binle kapattı yani geçen sene 26bin birden düştü sıralama.Bu sene hem formasyon kalktı hemde geçen seneden daha kötü herkes bakalım umutluyum biraz

umarım olur dostum. umudumuzu kaybetmeyiz zaten. Sonuna kadar

• olur kardeşim gönlünü ferah tut.
  • quote:

quote:

son durumlar nedir arkadaşlar? ben 4. tercihe koydum. Büyük ihtimal olucak

Tıplar yeni diye Odtü kimya müh ve boğaziçi ölü gibi... İnş hacettepe olacak. Olmazsa Odtü kesin bekliyorum

MF-4 Sıralamam:36684
    MF-2 Sıralamam:32389

sence dostum ?

hayırlısı kardeşim odtü kimya müh. beklerim :) kardeşimde hacettepe kimya yazacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

hayırlısı kardeşim odtü kimya müh. beklerim :) kardeşimde hacettepe kimya yazacak.

inş. dostum ama odtü zor.hatta yazmasam da olur yani de kalsın dedim. hacettepe olacak gibi. Ancak kafama takıldı. Bir kaç tane daha eklesem mi diye? mf-2 32 bin olunca (hacettepe olmazsa eğer ) odtü kimya (55 bin) kesin olur artık yani dedim.
  • quote:

olur kardeşim gönlünü ferah tut.

banamı geldi bu yanıt :/
  • quote:

quote:

olur kardeşim gönlünü ferah tut.

banamı geldi bu yanıt :/

EVET

http://www.metu.edu.tr/tr/QS-universite-siralamasi-2012

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.