Şimdi Ara

hacettepe iktisat ist.uni iktisat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbulda okumayi cok istiyorum ama hacettepe kafami karistirdi.ne yapmaliyim sizce.bi aydinlatin beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilgilenen yok mu yahu

• up

• up

• istanbul istiyorsam daha ne . istediğin şehirde okuma imkanın varken hiç gerek yok bence kafayı karıştırmaya.sonuçta iki ünide iktisat okuyacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

istanbul istiyorsam daha ne . istediğin şehirde okuma imkanın varken hiç gerek yok bence kafayı karıştırmaya.sonuçta iki ünide iktisat okuyacaksın.

uni olarak hangisi daha avantajli olur diye dusunuyorum.evet istanbulu cok istiyorum ama hacettepe daha yarali olacaksa tercih edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nutellacandr

quote:

istanbul istiyorsam daha ne . istediğin şehirde okuma imkanın varken hiç gerek yok bence kafayı karıştırmaya.sonuçta iki ünide iktisat okuyacaksın.

uni olarak hangisi daha avantajli olur diye dusunuyorum.evet istanbulu cok istiyorum ama hacettepe daha yarali olacaksa tercih edebilirim.

iktisat okuyup büyük ihtimalle kamu da çalışacaksın haliyle kpss yede gireceksin.hangi üniye gidersen git başarılı olmak sana bağlı.istediğin yerde okumaklada daha başarılı olursun diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA ALMANCA İŞLETME
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nutellacandr

quote:

iktisat okuyup büyük ihtimalle kamu da çalışacaksın haliyle kpss yede gireceksin.hangi üniye gidersen git başarılı olmak sana bağlı.istediğin yerde okumaklada daha başarılı olursun diye düşünüyorum

peki tsk ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.