Şimdi Ara

Hacettepe Bilgisayar vs TOBB %50 Burslu Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 7k sıralamam var ve sadece bilgisayar düşünüyorum. Hacettepe ve TOBB %50 burslu arasında kaldım. 22.000 TL ücreti var, değer mi sizce?

• TOBB Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 2019 mezunuyum. Gayet de memnun olarak mezun oldum. Şikayet edenler ve bok atanlar yatmaya gelmiş o yüzden yapamıyorlar. Siz orada meeslek öğreniyosunuz, yatmaya gelmediniz. TOBB, Türkiyedeki mühendislik fakülteleri bazında her zaman ilk 5 içerisindedir.
    Akademik kadrosu çok iyidir. Hocaların hepsi yurtdışı doktorolı ve alanında uzman kişilerdir. TOBB'u hakkıyla okursanız daha okulu bitirmeden iş teklifi alırsınız. Hem de Türkiye'nin en tepesindeki savunma sanayi şirketlerinden.
  • Tamamen kişisel görüşüm. Ben de bu sene yerleşeceğim 4700 sıralama var. Aklımdaki bölümlerden biri Hacettepe ceng. Bence Hacettepe.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TOBB burslu olsa belki derdim ama %50 için kesinlikle değmez.TOBB balon bir üniversite,okuyup da memnun olan görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireSwords

Neden böyle düşünüyorsunuz?
    Değmez.

Hacettepe hazırlığı verimli geçirmeye bakın. Ortalamanızı 3 üstü tutmaya çalışın. Savunma sanayi şirketlerinde staj yapmaya bakın zaten stajda olumlu bir intiba bırakırsanız mezun olur olmaz işe başlayabilirsiniz. Ve eğer ingilizceniz iyi olursa istediğiniz zaman da yurtdışına gidebilme opsiyonunuz olur.
  • Hocam neden galatasaray bilgisayar düşünmüyorsunuz? Veya Yıldız Teknik falan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarpon -- 18 Temmuz 2019; 0:0:53 >
  • tobb asiri yorucu bir universite. 3 donem ayrica. degmez kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zarpon Z kullanıcısına yanıt
    Fransızca olduğu için. Yıldız Teknik istemiyorum çünkü üniversite sıralamalarında Hacettepe daha iyi duruyor ve pek İstanbul istemiyorum.
    tam burslu ee 4.sınıf. memnunum.
    tobb etü mühendislik>hacettepe mühendislik
    22k benim için değerli para ben vermezdim.
  • Bildiğim kadarıyla okulun kampüsü yok,tek bir binadan oluşuyor.Lise 5 gibi gider gelirsiniz,onun dışında TOBB kendi dilinde eğitime önem veren bir üniversite ama bence bu anlayış Türkiye'de saçma,Fransa gibi bir ülke olsak anlarım da Türkiye'de İngilizce eğitim alınmalı bence.3 dönem olayı bence gereksiz,ekstra bir şey katmaz size.Bu okulun benim gözümde tek avantajı iş dünyasıyla birlikte hareket etmeleri,stajlar olsun iş bulma olsun pek sorun yaşamıyor öğrencileri ama her şeyi düşündüğünüzde Hacettepe sizin için mantıklı olanı.Ayrıca tam burslu da girmeyecekseniz,tam burslu deseniz belki TOBB yazın derdim ama bu şartlarda kesinlikle Hacettepe.

@whatif
    Memnun olan ilk öğrenci olabilirsiniz benim gördüğüm

• Tobb üstüne para verilip de gidilecek yer değil. Reklamı yapılan staj sisteminde de sorunlar var

memnun olunması için mezun olunması gereken üniversite
  • Tam burslu olsa TOBB düşün diyebilirdim ama;22500 lira para,kampüs yok,eğitim Türkçe,sınıfındaki büyük bir çoğunluk sıralaması gerilerde olanlardan oluşuyor.Tüm bunlara bakıldığından bence Hacettepe ama yine de kendin bilirsin.
  • zarpon Z kullanıcısına yanıt
    Rakip yaratmaz mısın krşm zaten 30 kişi alıyor xd

• Hacettepe Bilgisayar ve Yapay Zeka için whatsapp bilgilendirme grubu açıldı. Girmek isteyenler özelden numarasanı atabilirler.

• TOBB tam burslu olsa bile Hacettepe derim.
  • TOBB Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 2019 mezunuyum. Gayet de memnun olarak mezun oldum. Şikayet edenler ve bok atanlar yatmaya gelmiş o yüzden yapamıyorlar. Siz orada meeslek öğreniyosunuz, yatmaya gelmediniz. TOBB, Türkiyedeki mühendislik fakülteleri bazında her zaman ilk 5 içerisindedir.
    Akademik kadrosu çok iyidir. Hocaların hepsi yurtdışı doktorolı ve alanında uzman kişilerdir. TOBB'u hakkıyla okursanız daha okulu bitirmeden iş teklifi alırsınız. Hem de Türkiye'nin en tepesindeki savunma sanayi şirketlerinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.