1.6k 'de İTÜ ve Özyeğin gelmezse yazacak Hacettepe kalıyor. Benim bildiğim iyi ve eski bölümlerden biri ama nedense burada çok konuşulduğunu görmedim. Oysa mezun dağılımları akademik kadrosu falan bana iyi gelmişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği

-
-
17k lık bölüm 1.6k olmuş oxforddan hoca mı getirttiler akü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hacettepe yerine bence de boun odtü gibi unilerde eee ie daha iyidir diye dusunuyorum sırf cs oldugu için hacetepe yazılır mı tartışılır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
EE'lerin ders programlarına falan baktım ama bana göre değil ben sene içinde hep bilgisayar düşünmüştüm, ama benim anlamadığım hacettepe bilgisayar neden burada tavsiye edilmiyor mezunların çalıştığı yerler falan tobb ile neredeyse aynı ve uluslararası arası sıralamalarda da hacettepe ilk 1000 deydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 30 Temmuz 2022; 17:27:17 >
Ne cengmiş arkadas
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam illaki bilgisayae diyorsanız tabi ki yazın ama sabancı koç boun odtü itü gibi yerler daha çok öne çıkıyor genel mühendisliklerde. Hacettepe son yıllarda sırf devlet universitesi ve ankara’da oldugu için yukselmis gibi duruyor. Ama mezunlarla falan tabi konusun edin ona göre karar verin
1.6k ya hacettepe ceng mi... diyecek söz yok
-
Hacettepe cengci yerine ODTÜ eeci alırlar
Benim girdiğim sene 22binle kapatırken geldiği yere bak, insan hayret ediyor sadece
bordrolarınızı konuya fırlatarak konuyu şenlendirmenizi tavsiye ediyorum
-
Hacettepe güzel değil hocam bilkentin odtunun falan kampusu var guzel hacettepede ne varki zaten 2-3 sene once 20 civarıydı bölüm:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilerde pisman olursunuz hocam, yapmayın...
Hacettepe kaçla alır sizce bu yıl
Tamam ama odtü bile olsa alışık olmadığım bir bölümü seçmek yerine Hacettepe'de bilgisayar okumak daha mantıklı değil mi? Demek ki son yıllar atılım yapmış hem sıralaması düşmüş hem de uluslarasında ilk 1000'e girmiş
-
vay be 1.6k hacettepe ceng
-
Zaten önceliğim İTÜ. O gelmezse diye düşünüyorum bunları,yazacak daha iyi bir üni varsa onu yazarım ama sırf 5k'de diye hacettepe yazmamak ne kadar mantıklı? Sanırsınız sorduğum şey daha dünün üniversitesi, mezunları da çoğu iş bulamıyor gibi anlaşılıyor bu forumda söylenenlerle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 30 Temmuz 2022; 18:40:15 >
En Beğenilen Yanıtlar

17k lık bölüm 1.6k olmuş oxforddan hoca mı getirttiler akü
![]() ![]() ![]() |
bordrolarınızı konuya fırlatarak konuyu şenlendirmenizi tavsiye ediyorum |
Benzer içerikler
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin sayısal
- ceng ne demek
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- endüstri mühendisliği okunur mu
- yks ilk 100 netleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X