Şimdi Ara

##HACETTEPE 2015 GİRİŞLİLER## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
20
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıcı ve yorucu üni101 dersini bitirmeye yaklaştık. Yorumlarınız ?
  • üni101 derslerine katılmadım (katılamadım) ama ulaşım ve barınma konusunda gerçekten rezalet bir okul, eğitimini bilemem kampüsünü bilemem daha gezmek nasip olmadı ama belkide bu seneye özgüde olabilir bilmiyorum oradaki memurun ısrarla ayın 9 unda açıklanacak demesine (sonkayıt 11) rağmen yurtların ek yerleştirmeleri bugün açıklandı ve son kayıt 18i.

kendi kendime 11i gecesi gider de 12sinde yer kalmışsa kayıt yaptırır yırtarım ulaşım derdinden diyordum ama nafile umarım sabahları metroda uyuyakalıp durağımı ve aklımı kaçırmam

internette devamlı odtüyle kıyaslanan bu okulun odtünün 10da 1i kapasitesinde yurt olanağı bulunmaması çok acı... Kötü olan ise yeteri kadar çorak alana sahip olması :(

daha acı olan ise keşke ablamı dinleyerek odtü genetik yazsaydım diye aklıma gelip duran düşünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinenibilmeyen -- 11 Eylül 2015; 22:25:47 >
    Kampüs yolu yorucudur sıkıcıdır ama kampüs güzeldir. Zamanla alışırsın seversin. 1 yıl sonra da buraya yazdıklarından pişman olur, mezun olunca da böyle ortamı nasıl bulurum derdine düşersin. Kısacası bunları dediğine pişman olacağından eminim.

Verilen sözü biliyorum, Üstat Theomore söyleyin onlara! Fetih’den 1000 yıl önce bir söz verildi. Kurt İni'nde eski ve yeni tanrıların önünde yeminler edildi. En çaresiz durumdayken ve yanımızda hiçbir dostumuz yokken, evlerimizden kovulduğumuz ve hayatımız tehlikede olduğu zamanlar kurtlar bizi kabul ettiler, bizi beslediler ve bizi düşmanlarımıza karşı korudular. Bu şehir bize verdikleri topraklarda yapıldı. Bunun karşılığında daima onların adamı olacağımıza dair yemin ettik. Starkların adamı olacağımıza!
    Wylla Manderly
  • beyler kaçta başlıyacak ders 14 eylülde daha doğrusu kaçta ünide olmamız gerekiyor

7-11 eylüldeki şeye katılamadım, önemli bişeler söylendimi? ayrıca kimlikleri nerden alacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiLacc -- 12 Eylül 2015; 21:03:51 >
  • bölüm ders programına bak dersin kaçtaysa o zaman gelirsin. üni 101'de önemli hiçbir şey olmaz. ama mezun olman için 4 sene içinde oryantasyona bir kez katılman gerek. kimlikleri de üni 101'de dağıttılar sanırım ama şimdi öğrenci işlerinden alırsın.

Verilen sözü biliyorum, Üstat Theomore söyleyin onlara! Fetih’den 1000 yıl önce bir söz verildi. Kurt İni'nde eski ve yeni tanrıların önünde yeminler edildi. En çaresiz durumdayken ve yanımızda hiçbir dostumuz yokken, evlerimizden kovulduğumuz ve hayatımız tehlikede olduğu zamanlar kurtlar bizi kabul ettiler, bizi beslediler ve bizi düşmanlarımıza karşı korudular. Bu şehir bize verdikleri topraklarda yapıldı. Bunun karşılığında daima onların adamı olacağımıza dair yemin ettik. Starkların adamı olacağımıza!
    Wylla Manderly
  • umarim dedigin gibi olur pek sanmiyorum ama cunku her sabah 10-15 dakika hastane duragindan yurumem gerekiyor bolume gelen ringler var ama kimsenin ne zaman oldugundan haberi yok :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

Orijinalden alıntı: nilnillay

Hazırlık okuyan ve irregular olmayı düşünen var mı?

Konuyu başlatan olarak , ben düşünüyorum :)
    Biz İzmirliler simide GEVREK, çekirdeğe çiğdem demeyiz.
    Esas siz gevreğe simit diyenlersiniz.
    AjanGevrek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanGevrek

hort, hacettepe isteyen varsa aydınlatabiliriz

Hocam bu üni101 dersi nedir? Ne zaman oluyor ne kadar sürüyor?

Bir de yukarıda internetten kayıtla ilgili bir şeyler yazılmış, kaydolmak için okula gitmemize gerek yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 30 Temmuz 2016; 4:11:37 >

bu son değil, sadece başlangıcı bitirişim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.