Şimdi Ara

Habertürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Habertür gazetesi artık kulübümüzün yer aldıgı basın toplantıları vs. giremeyecek..
    Feneronline Medya

İsabet olur

• Büyük başkannn
  • Demek ki Türkiye de ısmarlama spor haberi yapmayan tek spor servisi Habertürk'te. Bunu açıkladığı iyi oldu. Bundan sonra ordan takip edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan sonra her gün haber türk alıyoruz

xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Demek ki Türkiye de ısmarlama spor haberi yapmayan tek spor servisi Habertürk'te. Bunu açıkladığı iyi oldu. Bundan sonra ordan takip edelim.

Evet takip edin yarın bi gün GS hakjkında uyduruk,safsata haberler yaptıklarında medya'yı fener yönetiyo yeaa dersiniz
  • öncedende yapti. hürriyette bugun ahmet ercanlarin haberine bakin! ona niye bir tepki yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspar

Habertür gazetesi artık kulübümüzün yer aldıgı basın toplantıları vs. giremeyecek..
    Feneronline Medya

İsabet olur

gerçekleri yazdıkları içinmi? başkanınız bugün tüm iddiaları kabul etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Habertür gazetesi artık kulübümüzün yer aldıgı basın toplantıları vs. giremeyecek..
    Feneronline Medya

İsabet olur

hangi gerçekleri kabul etmiş bi yazsana
  • Gelmişler yine
  • quote:

quote:

quote:

Feneronline Medya

İsabet olur

özel hayat iddiaları,kadın iddiadsı,diğer huzursuzluklar.başkanın bugün basın toplantısını aç ve izle,habertürk ün ve diğerlerinin hiçbir iddiasını reddetmedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Feneronline Medya

İsabet olur

özel hayat iddiaları,kadın iddiadsı,diğer huzursuzluklar.başkanın bugün basın toplantısını aç ve izle,habertürk ün ve diğerlerinin hiçbir iddiasını reddetmedi.

Tüm iddiaları kabul etti demişsiniErsun Yanal'ı kovduğu iddiasını,Yerine Lucescu'yla anlaştıklarını,Aykut Hocayı geri getirmeyi düşündüklerini de mi kabul etti.
    Sizin şu holigan zihniyetini bazen düşünmenize engel oluyor,Tamam habertürk en doğru haber kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Gelmişler yine

S.A.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Feneronline Medya

İsabet olur

Tüm iddiaları kabul etti demişsiniErsun Yanal'ı kovduğu iddiasını,Yerine Lucescu'yla anlaştıklarını,Aykut Hocayı geri getirmeyi düşündüklerini de mi kabul etti.
    Sizin şu holigan zihniyetini bazen düşünmenize engel oluyor,Tamam habertürk en doğru haber kardeş

aziz yıldırım o açıklamarla ersun yanalı kovmaktan beter etmedimi sence? tazminatını düşünmeyen,zerre onurlu olan adam istifasını sunar.o açıklamaları aç izle dinle,kendini ersun yanal yerine koy.adamı rezil etti,belliki silmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Feneronline Medya

İsabet olur

aziz yıldırım o açıklamarla ersun yanalı kovmaktan beter etmedimi sence? tazminatını düşünmeyen,zerre onurlu olan adam istifasını sunar.o açıklamaları aç izle dinle,kendini ersun yanal yerine koy.adamı rezil etti,belliki silmiş

Açıklamaları izledim.Tüm iddiaları kabul etti,Habertürk doğru haber yapaıyor diye saçmaladın şimdi başka yere çekme.Aziz Yıldırım Taraftarı değilim ama gereken açıklamayı yaptı,sen mantığınla ona yorduysan bir şey diyemem

• söyledikleri bunlar

" Arkadaşla resmini koyuyor, bilmem ne..Sizin hiç birinizin arkadaşı yok mu? Soruyorum ya kalkın bir taneniz
    söyleyin. Benim kız arkadaşım yok diye. Söyleyin, üst kademelerinizdekilerin, patronlarınızın yok mu?
    Soruyorum erkek gibi. Ayıp bunlar, ayıp şeyler. Lütfen rica ediyorum. Bu konulara girmeyin. Sizin burada
    sorgulayacağınız şeyler; Fenerbahçe takımı kötü oynarsa, sebeplerini sorgularsınız? Onun dışındaki konuları
    sorgulamak size düşmüyor, ayıp oluyor. Bu dedikodu, magazin gazeteciliği oluyor, buna da burada
    müsaade etmem. Gidebilir, edebilir, kız arkadaşı varmış ondan dolayı kimse gitmez buradan. Görevini
    yapmazsa, bende hesap veriyorum. Kongre de bana hesap soruyorlar. 2011’de kongrede şampiyonluk son
    haftaya neden kaldığını soruyor? Bunu hatırlıyor musunuz bilmiyorum. Karabük maçı öncesi. Kongrede
    hesap veriyorum. Orada çalışanların hepside bu yönetimi hesap verirler. Varsa bir şey düzeltilmesi için bize
    göre doğru olanı anlatırız, onlarda uyarlar. Uymazlarsa o zaman ikinci madde geçerlilik kazanır. Lütfen rica
    ediyorum herkesin ailesi var. Belirli yaşam tarzları var. Bunlara girmeyin, ayıp oluyor. Önce kendinizi
    sorgulayın, varsa, problem yok. O zaman dersiniz ki bu doğruyu söylüyor. Bu doğrudur. Ona göre hareket
    edersiniz. Hepinize teşekkür ediyorum"

eğer bunları yorumlamaktan aciz olanlar varsa,
    sorun onlarda,
    Başkanımızda değil.

ok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Gelmişler yine

S.A.

a.s bölümümüze hoşgeldin aynı nezaketi senden bekliyorum. iki de bir alıntılayıp git bölümden demesen

• quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Gelmişler yine

S.A.

a.s bölümümüze hoşgeldin aynı nezaketi senden bekliyorum. iki de bir alıntılayıp git bölümden demesen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.