Şimdi Ara

HABERLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eet sayın seyirciler yine 1 karuss bu karus civcivleri dilendiririrken yakalandı ekipler mekanı bastıktan sonra zanlıyı eslant ceza evine götürdüler

dier haberimiz el moradlardan el moradda karuslara karşı yürüyüş yapıldı karuslar olaya kavga ile karışırken gmler biber gazı attılar fakat olayda ilginç bişi oldu sundries karuslara dayanamayıp aralarında daldı sundries şehit oldu halk ts die ağlıooo ts fiyatları tavan yaptı

sıradaki haberimiz 1 futbol maçından human larla karuslar arasında yapılan futbol maçında humanlar 5-0 galip ggeldi maçın 77. dksında karuslardan 1 asas seyirci sahaya dalarak human kalecisi olan zero ya daldı neden daldıı bilinmio zero nun elinin 1i kırıldı artık spike vuramıcak üzgünüz zero

son haberimiz ise 1 düğünden eet sayın izleyiciler kunt artık 1 erkeksünnete bütün ko camiası katıldı.. yapılan düğünde gm lerden 1i kunt a raptor taktı.

not1:umarım beğenmişsinizdir uydurum ban yazmaın kötüyse kötü diin..
    not2:kunta karşı hiç 1 kinim yoq şakasına yazdım bilin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 13 Ağustos 2006; 15:35:30 >

• bence zamanınızı boşa harcıyosunuz çooook gereksiz bence böle şeyler artık gına geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

eet sayın seyirciler yine 1 karuss bu karus civcivleri dilendiririrken yakalandı ekipler mekanı bastıktan sonra zanlıyı eslant ceza evine götürdüler

dier haberimiz el moradlardan el moradda karuslara karşı yürüyüş yapıldı karuslar olaya kavga ile karışırken gmler biber gazı attılar fakat olayda ilginç bişi oldu sundries karuslara dayanamayıp aralarında daldı sundries şehit oldu halk ts die ağlıooo ts fiyatları tavan yaptı

sıradaki haberimiz 1 futbol maçından human larla karuslar arasında yapılan futbol maçında humanlar 5-0 galip ggeldi maçın 77. dksında karuslardan 1 asas seyirci sahaya dalarak human kalecisi olan zero ya daldı neden daldıı bilinmio zero nun elinin 1i kırıldı artık spike vuramıcak üzgünüz zero

son haberimiz ise 1 düğünden eet sayın izleyiciler kunt artık 1 erkeksünnete bütün ko camiası katıldı.. yapılan düğünde ve gezide gm lerden 1i kunt a raptor taktı.

not1:umarım beğenmişsinizdir uydurum ban yazmaın kötüyse kötü diin..
    not2:kunta karşı hiç 1 kinim yoq şakasına yazdım bilin..

güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

bence zamanınızı boşa harcıyosunuz çooook gereksiz bence böle şeyler artık gına geldi

bak gene diorum boş boş post kasma kötüyse emeğe sağlık fakat beenmedim de
  • ehehe bide gizli quest timi die bişi vardı onun gibi bişi daha yazsan
  • quote:

quote:

bence zamanınızı boşa harcıyosunuz çooook gereksiz bence böle şeyler artık gına geldi

Emeğe saygı.. Ama hakkaten gülemedim hiç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga99

quote:

quote:

Emeğe saygı.. Ama hakkaten gülemedim hiç...

kesinlikle guldurucu deil uğreassam ben daha ii sini bile yapabiliri ama uğrasmıom

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Wind

ehehe bide gizli quest timi die bişi vardı onun gibi bişi daha yazsan

dediini uyduramadım walla
  • kunta gıcıgın yok sanırım karuslara war ^^

KöTü bir daha spikerlik yapmassan güzel olur

gerçekten bayat KÖtü iĞReNç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.