Bildirim
HABER TÜRK VATAN EVLATLARINA DESTEK KAMPANYASI BÜYÜYOR. (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: green_full
quote:
Orjinalden alıntı: green_full
quote:
Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
ne parası toplanıyor??
silah mı alınacak??
sanmıyorum silah var ama şehitlere yardım + mehmetçik vakfına verilcek glb. yoksa 12000000 ytl ye silah mı alınır. alınır da fazla alınmaz.
yuh 5000000 geldi güzel güzel. umarım faydalı şeylere kullanalım.
yuh denmez Maaşallah denir ._____________________________ Asus Rampage IV BLACK- Intel Core i7 4930k - Corsair H100i
EVGA Geforce GTX 980 4 GB Classified KlNGPlN Edition - Asus ROG Xonar Phoebus 7.1 Soundcard
Corsair Dominator Platinum 16 GB 1866 Mhz Ram - Samsung 840 Pro Series 256 GB SSD - Seagate Barracuda 2TB HDD
Corsair Obsidian 650D - Corsair AX860i - BenQ XL2420T 3D 120hz Monitor
Razer Blackwidow Ultimate 2013 Elite Klavye - Razer Deathadder 2013 Mouse - Razer Goliathus Extended XL Speed Mousepad
-
kampanya bitti mi? _____________________________ -
dün 5in üzerinde dh yönetimi ve türk bayrağı ile ilgili topik açmıştım..
yönetimin sessiz kalmasına üzülmüş ve bari şehit ailelerine başsağlığı ve terörü lanetleyen bir üst konu açılmasını istemiştim..
ben ve daha birçok arkadaşın bu istediğinin kabul edildiiğini görmek gözlerimi yaşarttı..
hepimiz bu vatanın evlatlarıyız.. bu savaş toprak üstünde sürdüğü gibi medya ve diğer basın organları üzerinde de sürüyor.. bunun farkında olan dh yönetimini tebrik ediyorum.. ve devamını diliyorum

_____________________________ [Limage]http://img209.imageshack.us/img209/7596/ty2yt5.jpg[/Limage] Bu benim gurur gecem görsün cümle alem
Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem
İşte uzattığım sana yeminli elim
Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim -
her türlü desteği şehitlerimiz için vermeliyiz... her zamn..
_____________________________ -
Hadi arkadaşlar, ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ. _____________________________ -
Bu kampanyada toplanan paralara ne oldu bilen var mı arkadaşlar. Yerlerine ulaştı mı ? _____________________________ -
arkadaş ne den ceza aldı acaba _____________________________ -
yarın 14:30da Genelkurmay başkanlığı salonunda teslim edilecek
habertük canlı yayında verecek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 9 Ocak 2008; 22:16:10 >_____________________________ i5 4460 || H81M S2PV || 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600 C9 || SU650 _ WD10EZEX _ ST1000DM003 || Sapphire 5850 TOXIC|| Seasonic M12II-620
Skystar 2.8A || XClio Nighthawk || HP 2310ei || Gigabyte M6900 & Inca 274qu || 40c6000 & Goldmaster HD 1045 & Digiturk 7103HD || Ixus 220HS || J200F
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki