Şimdi Ara

HABER SİTESİ KURMAK ZOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamanlardır araştırdığım bir konu var. Haber siteleri?
    İnternette bir çok yapılacak iş var, ilan siteleri, yemek siteleri, bloglar, haber siteleri vs vs bir çok kategori. Profesyonel olarak haber sitesi kurmayı planlıyorum ilk aşamada iki çalışan olacak yani editör diyebiliriz. Piyasa da o kadar çok haber sitesi var ki bu pazarın çok uğraştırıcı ve marka olma çok zor olduğunun farkındayım.
    Bir haber sitesi kurmak, neye mal olur, ne kadar ekip gerekir, bir marka olabilmek için neler yapılmalı gibi bir çok soru var aklımda, bölgesel olarak bir haber sitesi kurdum amatörcewww.25haber.com adında fakat deneme amaçlı.
    Bir tane haber ajansına da üye oldum, haber işi yapan arkadaşlara sormak istiyorum bu sektöre girme düşüncem var ne dersiniz?

• ilk işiniz hotmail kullanmamak olsun
  • içerik eklemesi ölüm oluyor genelde o tarz sitelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

ilk işiniz hotmail kullanmamak olsun

Öneriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: projevip

Merhaba arkadaşlar uzun zamanlardır araştırdığım bir konu var. Haber siteleri?
    İnternette bir çok yapılacak iş var, ilan siteleri, yemek siteleri, bloglar, haber siteleri vs vs bir çok kategori. Profesyonel olarak haber sitesi kurmayı planlıyorum ilk aşamada iki çalışan olacak yani editör diyebiliriz. Piyasa da o kadar çok haber sitesi var ki bu pazarın çok uğraştırıcı ve marka olma çok zor olduğunun farkındayım.
    Bir haber sitesi kurmak, neye mal olur, ne kadar ekip gerekir, bir marka olabilmek için neler yapılmalı gibi bir çok soru var aklımda, bölgesel olarak bir haber sitesi kurdum amatörcewww.25haber.com adında fakat deneme amaçlı.
    Bir tane haber ajansına da üye oldum, haber işi yapan arkadaşlara sormak istiyorum bu sektöre girme düşüncem var ne dersiniz?

İLK ÖNCE EKİP ŞART SONRA TASARIM SONRA İYİ BİR SERMAYE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.