Bildirim
h80i ile intel arasında fark
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
netten baktım intel sıvı soğutmasına aynı gibi bence h80 almalısın bu kadar çok kişide mevcut daha yardım alabilirsin corsair link ile kolayca sisteme erişmekte çabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 20 Nisan 2013; 21:18:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KaleyDeskop
netten baktım intel sıvı soğutmasına aynı gibi bence h80 almalısın bu kadar çok kişide mevcut daha yardım alabilirsin corsair link ile kolayca sisteme erişmekte çabası
benim amacım da o. kasaya intel sıvı soğutma sığıyor. fakat h80i sığar mı emin değilim. kasa büyk te değil. cücük kadar bir şey ama güçlü olacak. -
hocam şimdi senin kasada egzos fan çıkışı varsa uyucaktır h serisi egzos fan çıkışına takılıyor büyük ihtimalle senin kasayada uyucaktır birde kasanın markası nedir mid towermı bunları yaz daha sağlıklı yardımcı olabilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X