Şimdi Ara

H80İ alıyımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatana h80i gelmiş hemen alıyımmı yoksa h100i mi beklemeliyim.

• Bence H100i yi beklemelisin aradaki fiyat farkı fazla olursa ona göre karar verirsin^^
  • h80 ile h80i arasında 10TL fark var. h100i de h100 den 10TL farkla satılırsa nerdeyse yurt dışı fiyatına denk gelicek demek olur.

bu arada webdenal da falanda h80i var aynı fiyata.
  • neyse o zaman h100i bekliyim acelem yok nasıl olsa :)
  • bu arada şurda bir link buldum firma nasıldır acaba?
    http://www.fiyateksilt.com/asp/show_stock.asp?product=CW-9060009-WW
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

bu arada şurda bir link buldum firma nasıldır acaba?
    http://www.fiyateksilt.com/asp/show_stock.asp?product=CW-9060009-WW

Fiyatı oldukça iyi zaten 280-320TL aralığında bekliyordum ben
  • arkadaşlar normalde ben de h100i'yi bekliyordum fakat bir arkadaştan h80i aldım ve çok ciddiyim iyi ki h100i almamışım diyorum..1. aralarında sadece 2-3 derece sıcaklık farkı olması, 2. sebebi fiyatı, 3. sebebi de h100i nin radyatörünü kasanın üst kısmına takınca 3. fanı montajlayamıyordum..ama h80i de öyle değil..rad. küçük olduğu için üst kısımda rad.ın yanına 2 tane fan daha takmam için yerim kaldı..kısacası bu defa eski seride olduğu gibi h80 ve h100 arasında öyle aman aman bir sıcaklık farkı yok..ayrıca pompa da oldukça sessiz..yine de siz bilirsiniz ama h80i daha kullanışlı diye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

arkadaşlar normalde ben de h100i'yi bekliyordum fakat bir arkadaştan h80i aldım ve çok ciddiyim iyi ki h100i almamışım diyorum..1. aralarında sadece 2-3 derece sıcaklık farkı olması, 2. sebebi fiyatı, 3. sebebi de h100i nin radyatörünü kasanın üst kısmına takınca 3. fanı montajlayamıyordum..ama h80i de öyle değil..rad. küçük olduğu için üst kısımda rad.ın yanına 2 tane fan daha takmam için yerim kaldı..kısacası bu defa eski seride olduğu gibi h80 ve h100 arasında öyle aman aman bir sıcaklık farkı yok..ayrıca pompa da oldukça sessiz..yine de siz bilirsiniz ama h80i daha kullanışlı diye düşünüyorum..

Hocam prime 95 testinde full yükte 10-15dkalık bir test yapar mısınız h80i'de performans modunda çalışsın bakalım sıcaklıklar nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

arkadaşlar normalde ben de h100i'yi bekliyordum fakat bir arkadaştan h80i aldım ve çok ciddiyim iyi ki h100i almamışım diyorum..1. aralarında sadece 2-3 derece sıcaklık farkı olması, 2. sebebi fiyatı, 3. sebebi de h100i nin radyatörünü kasanın üst kısmına takınca 3. fanı montajlayamıyordum..ama h80i de öyle değil..rad. küçük olduğu için üst kısımda rad.ın yanına 2 tane fan daha takmam için yerim kaldı..kısacası bu defa eski seride olduğu gibi h80 ve h100 arasında öyle aman aman bir sıcaklık farkı yok..ayrıca pompa da oldukça sessiz..yine de siz bilirsiniz ama h80i daha kullanışlı diye düşünüyorum..

Hocam prime 95 testinde full yükte 10-15dkalık bir test yapar mısınız h80i'de performans modunda çalışsın bakalım sıcaklıklar nedir

hangi voltaj ve kaç ghz de istiyorsunuz testi?..

• quote:

quote:

quote:

hangi voltaj ve kaç ghz de istiyorsunuz testi?..

günlük olarak hangi voltaj ve hızda kullanıyorsanız o yeterlidir İmzanındaki gibi olabilir

• quote:

günlük olarak hangi voltaj ve hızda kullanıyorsanız o yeterlidir İmzanındaki gibi olabilir

bu anakartta 1.45v ile 4.7ghz de stabil oldu..bu karta geçince günlük 1.36v ile 4.5ghz kullanıyorum ama fikir vermesi açısından 4.7ile test yaptım..oda sıcaklığı bayağı yüksek şöyle ki evde şortla geziyorum.. test sırasında 2 adet 12lik fan önden içeriye temiz hava aldı, h80 radyatörü ve 2 adet 12lik fan kasanın üstünde ve 1 adet 12lik fan da kasanın arkasında egzoz fan olarak görev aldı.. h80i' nin yazılımını kullanmıyorum, direkt güce bağladım sadece, herhangi bir ayar yapmadım yani perf. modunda mı çalışıyor bilmiyorum ama muhtemelen öyledir..sonuçlar aşağıda, 2600k'yı ilk aldığım günden beri 3. çekirdeği, diğer çekirdeklere göre daha fazla ısınıyor, sebebini bilmiyorum..neyse sonuç olarak ben h80i'den oldukça memnun kaldım..odanın camını açsam en az 5 derece daha serin çalışır eminim..

H80İ alıyımmı

• Hocam öncelikle zaman ayırıp test yaptığınız için çok teşekür ederim Soğutucu evet gerçekten güzelmiş zira o voltajda ısılar gayet iyi

bende ilk şaşırdım zaten voltajı görünce ben 2500k yı 1,328V ile 4,8de güzelce kullanıyorum

h100i yada XSPC Raystıorm alacağım kaçarı yok^^
  • Konuyla alakalı değil ama voltaj olayı geçince sorim dedim Arkadaşlar biostan güç tasarruf modunu açıtım işlemci voltajını düşürdü ve 15dk prime95 testi yaptım max 63 dereceyi gördü , bios default ayarlarda voltajı daha yüksek veriyordu ve max 70 dereceleri görüyordum, bu şekilde güç tasarrufu modunda kullansam sorun olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya061

Konuyla alakalı değil ama voltaj olayı geçince sorim dedim Arkadaşlar biostan güç tasarruf modunu açıtım işlemci voltajını düşürdü ve 15dk prime95 testi yaptım max 63 dereceyi gördü , bios default ayarlarda voltajı daha yüksek veriyordu ve max 70 dereceleri görüyordum, bu şekilde güç tasarrufu modunda kullansam sorun olurmu acaba

Güç tasarrufu Modunda kullanmanız bir sorun yaratmaz
  • bende işlemcim ısınma yaptığı için biostan voltaj düşürdüm
  •  H80İ alıyımmı
  • Peki noctua nh-d14 mü daha iyi soğutur, h80 i mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.