Şimdi Ara

H60 2600k idle 45c' yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün aldığım Corsair H60 kutusundan çıkan talimatlara göre kurdum Termal macunu üstüne sürülmüş bir şekilde geldiği için fazla termal macun sıkmadım olduğu gibi taktım fakat işlemci Boşta ilen işlemci derecesi 38 45 arası oyunda ise 47-60 arası değişiyor bazen 64 dereceye kadar çıkıyor .

Vidalarını tekrar söküp 2-3 kere taktım düzgün oturtuğuna eminim biostan fan ayarları otomatikte işlemci OC a değil buna rağmen hala yüksek Isı alıyorum .

Fan kablosunu herhangi bi yere bağladım cpu fanı bölümüne pompanın kablosunu bağladım ne kadar doğru bilmiyorum talimatlara uyarak yaptım :(

Yardımcı olursanız Sevinirim :(

Ilk kez Sıvı soğutma kullanıyorum

Eski Fanım çok ses yapıyodu fakat iyi soğutuyordu

http://www.vatanbilgisa...3-islemci-sogutucu.html

Yeni aldığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükte 72 dereceyi geçmiyorsa sorun değil.
  • İ7 2600k zaten ısınan bir işlemci bence değerler iyi ama %100loadda test etmek Lazım ıslahı.Prime 95 ile test başlatın
    Realtemp açıkken ısıları takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet.cskn -- 17 Mayıs 2015; 9:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

İ7 2600k zaten ısınan bir işlemci bence değerler iyi ama %100loadda test etmek Lazım ıslahı.Prime 95 ile test başlatın
    Realtemp açıkken ısıları takip edin.

Işlemci oc suz 3.8 de çalışıyor voltaj herşey otoda ramler 1600 de

• Hmm herşey stok ise sıcaklıklar dediğiniz gibi çok yüksek.Ben 4.5ghz 'de 1.3v ta kullanıyorum.Sıcaklık değerlerim boşta 25derece tam loadda yükte 75derece.Yalnız ben custom sıvı soğutma kullanıyorum.Macunumda çok kalitesiz 1liralık macunlardan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.