Bildirim
[H] <TSK> - Twisting Nether, Oyuncu alımı. (2. sayfa)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anladım night elfler horde değilmiydi ya benmi yanlış biliyorum -
Blood elfler horde. -
anladım o zaman blood elf hunter olarak akşam katılacam aranıza -
Bekleriz hocam. -
100level feral horde um.
Araniza katilmak isterim.İlk feral karakterim.Oyun bilgimde oyle ust duzey degil.Bilgili kisilerinde yardimiyla neden saglam bir feral olmayayim :)
aradigim samimi bir ortam.Oyle hardcore guild aramiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 23 Ocak 2015; 19:56:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun içinde bize ulaşın. Hardcore oynamıyoruz zaten. Bir sonraki contente kadar HC temizlesek yeter. -
Alımlar devam etmektedir. 1 healer 2-3 dps daha katabilirsek takımımıza pazar günü raidlere başlamayı planlıyoruz. ortalama itemleri 635 civarı ilgilenen arkadaşları aramızda görmek isteriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: pisco34
Alımlar devam etmektedir. 1 healer 2-3 dps daha katabilirsek takımımıza pazar günü raidlere başlamayı planlıyoruz. ortalama itemleri 635 civarı ilgilenen arkadaşları aramızda görmek isteriz.
Ben item lvl 635+ olduğu an blackrock yapmak için yanınıza geleceğim , ancak yeni rusya hesabı olduğu için 90 boost'u rogue'da kullandım ve şuanda pve dps'i olarak 2 senedir aktif oynadığım class'tan şikayetçiyim . Şuan 1 adet monk ve 1 adet dk kasıyorum onları yetiştireceğim 6.2'den önce , hatta zamanım olursa mage bile kasabilirim . Guild'te yer tutun bana hocam -
her zaman kapimiz acik
Şu an guildimizde lvl kasan oyucularda var. 100 lvl sınırlaması gibi birşey yok. Girmek isterseniz şimdide girebilirsiniz. -
Hocam battlenet arkadaşlık isteği attım iki battletag'e de bekliyorum , hatta oyundaysanız direk konuşuruz -
Selam ben 2 char kasıyorum biri farklı realm ally hunter diğeri ise TN Horde
oyuna uzun süredir uzağım yani böyle bir guild çok hoş olur benim için de. Gelebiliyorsam eklerim real id den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 24 Ocak 2015; 18:37:17 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir kisitlamamiz yok. Guildimize girebilirsiniz. Ekleyin online olunca size invite aticam. Su an için hem guildimizde level kasan hem de raid kuracak kadro oluşuyor. Sizide aramızda görmek guzel olacaktır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel -
Bekliyoruz hocam guild'e -
merhaba
baslıgıma cevap atmıssın
iade-i ziyarete geldim
infoda raid saatleri 21-00 diyor da ben 22.00 da dukkanımı kapatıyorum evim cok yakın hemen evde olabiliyorum ama
gerci suan net bir program yokmus ama ben gene de katılmak isterim
3-5 kişi bile olsak pug yapılır bişey yapılır
tek basıma oynamaktan cok sıkılıyorum
pm attım ama online degilsiniz sanırım
aksam tekrar denerim
eger siz online olursanız milkport diye bana da ulaşabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k4nvvulf -- 26 Ocak 2015; 18:59:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: k4nvvulf
merhaba
baslıgıma cevap atmıssın
iade-i ziyarete geldim
infoda raid saatleri 21-00 diyor da ben 22.00 da dukkanımı kapatıyorum evim cok yakın hemen evde olabiliyorum ama
gerci suan net bir program yokmus ama ben gene de katılmak isterim
3-5 kişi bile olsak pug yapılır bişey yapılır
tek basıma oynamaktan cok sıkılıyorum
pm attım ama online degilsiniz sanırım
aksam tekrar denerim
eger siz online olursanız milkport diye bana da ulaşabilirsiniz
Hocam şuan hiç bir şey net değil , bizde çekirdek kadro yerleşene ve blackrock açılana kadar eski raidleri yapıyoruz . saatler oynayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 26 Ocak 2015; 21:30:30 >
3-5 kişiden fazlayız hocam naptın :). İlk haftası daha guildin daha emekleme aşamasındayız önümüzdeki hafta programlı bir şekilde progresimize başlarız. Genelde çalışan insanlar olduğumuz için raid saatlerini de geç saate aldık.
Guildin ortamı çok güzel herkes birbirine yardım ediyor. Alttan gelenlerde var onlarda yakın zamanda 100 lvl olucak.
Guilden umutluyuz, bakalım zaman gösterecek. -
MErhabalar
Bende şu anda oyunu satın aldım indiriyorum şu an.Oyunda orta derece bi bilgim var kabul ederseniz bende sizlerle oynamak isterim şimdiden teşekkürler
Bu arada Rus vpn olayını buraya getiren arkadaşa sonsuz teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X