Bildirim
H P 15-dw2011nt 4400tl HB
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Daha fazla düşeceği fikrindeyim, 4000 ederi var bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim 50tlhediye çeki ve karta 85 puan kmpanyam olunca dayanamadım. Hp'den de iade alırsam 3800'e mâl olacak. Bu arada mx330 mx250'den az da olsa iyi midir?
Fiyat fena değil ama ısınma ve fan sesi hakkındaki yorumlar biraz karamsarlığa sürüklüyor hocam.
Panel ips değil ona göre alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran tn. Marka HP. Değmez bence.
Ekran SVA değil mi? Özelliklerinde öyle yazıyor. Edit: markanın sitesinde de Sva yazıyor. Son nesil işlemci , ekran kartı, Işıklı klavye, ssd ve 1tb hdd özellikleriyle daha iyi bir seçenek yok şu an piyasada. İade olmasa ben de almazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 2 Temmuz 2020; 15:54:26 >
www.hepsiburada.com
HP 15-DB1051NT Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/hp-15-db1051nt-ryzen-5-3500u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7dq47ea-p-HBV00000Q2CFP?
Hocam bunu mu önerirsiniz attığınızı mı ? İkisinden de iade alacağım db1051nt 3300 e sizin attığınız 3900 e geliyor aradaki 600tl farka değer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aradaki farka değer duruyoe. Ryzen 5 3500'u işlemcinin dahili grafikçisi de gayet iş görür. Geçen hafta 1051 ve windows'lu 1068 çok çok uyguna geliyordu almadığıma pişmanım. Bu arada 1051'in ssd'si olması gerekenden yavaş çalışıyormuş bilginize. Yani m2 nvme gibi değilde sata gibi.
En az 7-8 sene kullanmak istyorum ondan aradaki 500 tl koymaz gibi attığınız aşırı uygun gözüküyor eğer değerse farkına alacağımquote:
Orijinalden alıntı: memis0051
Aradaki farka değer duruyoe. Ryzen 5 3500'u işlemcinin dahili grafikçisi de gayet iş görür. Geçen hafta 1051 ve windows'lu 1068 çok çok uyguna geliyordu almadığıma pişmanım. Bu arada 1051'in ssd'si olması gerekenden yavaş çalışıyormuş bilginize. Yani m2 nvme gibi değilde sata gibi.
Kesinlikle değer hocam. Alın geçin üzmez bence. Sva ekran bazı durumlarda ips'ten iyidir. Film de falan daha detay verir. Işıklı klavye olması da akşamları lambasız kullanmak adına büyük avantaj. Muhtemelen type-c falan da var.
Reddit'te hp'nin sva'yi standard viewing angle olarak kullandigini, bunun da tn panele denk geldiğini yazmışlar. Yanıltıcı pazarlama tekniği, sırf bu yüzden bile alınmaz.
Bunu bilmiyordum. Gelince bakarız artık. Kesin sonuca ulaşırsam buradan yazarım.
İade olayı nedir
Benim pc geldi . Bunun bios ayarini yapamadım usb den format icin .yapabilen varsa yardımcı olabilirmi
arkadaslar simdi bu bilgisayar tn panel mi ? yani hp'nin sva'si diger markalarin tn'sine mi denk? ben de bi suredir dusunuyorum ancak panel kismi endiselendiriyor biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 5 Temmuz 2020; 8:25:17 >
Benim pc geldi toplam 2 saat kadar kullandim. Guzel pc . Biraz ısınma sorunu olmasa daha iyi olurdu. Almak isteyen olursa 4000 tl den satıyorum
İade edin hocam?
Acilmis ürün iade almazlar hocam. Format attım bide .
Açılmış ürün iade alirlar yanlış biliyorsunuz. İşletim sistemini silip freedos a çevirirseniz herhangi bir sıkıntı olmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- gemini öğrenci
- eset internet security 90-day trial key
- arctic freezer 36 duo
- phanteks t30
- ücretsiz hosting
- prime day
- dizüstü bilgisayar
- telegram indirim kanalları
- temu yasaklandı mı
- black friday ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X