Şimdi Ara

[H] Narcolepsia - Tarren Mill yeni raid arkadaşları arıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz Kimiz

    Narcolepsia , burning crusade zamanında Frostmourne adı ile kurulmuş , altın günlerini Wrath of the lich king expansionu ile yaşamış türk guildleri arasında ozaman top 3 e girebilmeyi başarmış eski bir guilddir.

    WOTLK sonrası bir daha kemik tayfa eskisi gibi toplanamadı ve sayımız giderek azaldı , bu sepebten bir çoğumuz farklı guildlere dağıldık fakat şimdi Burning Legion'un dönüşü ve wow'un bu content vaadettikleri ile yeniden bir oluşum içerisine girmeye karar verdik.

    Şu an mevcut ana tayfamız 28+ yaş ortalamasına sahip işinde gücünde insanlardan oluşmakta olup , birlikte değerli boş vaktimizde mythic + ve raidleri yapmaktayız.

    Raidi yöneten ve aynı zamanda GM'ımız olan kişi bu işi TBC 'den beri yapmakta ve yeterince tecrübeli bir kişi.Biz mevcut hayat koşulları dolayısıyla oyunda harcadığımız vakti maksimum verimle kullanmayı seviyoruz.Bunu açacak olursam ; raidlerde boss öncesi istisnai durumlar oluşmadıkça dakikalarca taktik konuşmuyoruz , raid vaktinde üyelerimiz acil işleri dışında afk olmuyor bu yüzden diğer kişiler boş vakitlerini birilerini bekleyerek/sıkılarak raidlerden soğumuyorlar.Raidlerimiz katı da geçmiyor kimse kimseyi hata yaptığı için azarlamıyor veya birbirine bağıran insanlar mevcut değil zaten gergin ortamları gerginliği seven insanlar da değiliz , biz raidleri güle eğlene yaptık bugüne kadar kendi kadromuzla hep bundan sonraki raidlerde de öyle devam etmeyi istiyoruz.

    Yeni üye adaylarından beklentilerimiz

    Eski zamanlar kadar boş vaktimiz olmadığından , artık haftada 2 maksimum 3 gün raid yapmaktayız , bu günler çarşamba, perşembe ve pazar günleri.Raidlerimiz de TR saati ile 8 - 8 30 arasında başlayıp maksimum 12 ye kadar sürüyor.Öncelikli beklentimiz başvuracak adayların bu gün ve saatlerde bizlerle birlikte raidlere katılabilecek olması.

    Şu an için herhangi bir class/spec kotamız bulunmamakta o yüzden her classtan insanlara kapımız açık.Fakat beklentimiz tabiki de bize katılacak arkadaşların bu oynadıkları class/speclere hakim olmaları ve raidlere gelirken gerekli özveriyi göstermeleri.Bu özveriden kastedilen de; doğru talentlar , enchantlar , gemler ve o gün yapılacak olan bossların taktiklerinin önceden bilinmesi.

    Eğer sizde bizim yaptığımız şekilde oynamaktan keyif alıyor ve yukarıdaki şartları taşıyorsanız sizleri de Narcolepsia ailesinin bir parçası olarak görmekten seviniriz.

    Başvuru ve sorularınız için ;
    Btag: Bezerye#2301 'i ekleyerek oyun içinden
    https://discord.gg/ASBmg3r adresiyle Discord kanalımızdan bize ulaşabilirsiniz.







  • Halen adam arayışımız devam etmekte ;
    Özellikle 1 tane healer ve Her class specten DPS arıyoruz , kendine güvenen Tanklar içinde kapımız açık hybrid oynayan çok aramızda gerekirse spotları değiştrebiliriz.
    Progressimiz 7/7 N 1/7 HC , HC adam eksikliğinden deneyemedik eksiklerimiz giderildiğinde en az 5/7 tek gecede olacaktır.

    İletişim için beni ekleyebilir Btag: Bezerye#2301 , Discord kanalımıza gelebilirhttps://discord.gg/ASBmg3r veyawww.Narcolepsia.eu dan direk başvuruda bulunabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.