Şimdi Ara

H.D.D Fiyatları hala neden düşmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizin bu konuda fikriniz var mı nezaman düşecek bu fiyatlar?

• 2 s kuralı nedeniyle ; nasılsa tüketici Hdd almak zorunda ve alıyor hazır kazanıyoruz uyutmaya devam edelim diyen ithalatcilarin oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede TTNET ve türevleri yüzünden internetten , H.D.D fiyatları yüzündende arşivcilikten soğudum.

Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete

http://www.youtube.com/watch?v=w7N5hCT29mA]
  • Bu sene yagıslar yine fena gidiyor. Taiwan da sonbaharda yeni bir sel daha olursa ve yine onlem almazlarsa daha da kotuye gidebilir fiyatlar. Tabi bu en kotu senaryo ama her halukarda hızlı bir dusus yasanacagını sanmıyorum.

• Taywan degil Tayland. HDD fiyatlari dusmeyecek bir muddet daha cunki Seagate ve WD fabrikalarini tayland'tan tasiyor. Sanirim Kambocya'ya tasiyormus. Bu nedenle uretim orani dusuk olunca fiyatlar gerilemiyor. O nedenle fiyatlar dunyanin her yerinde yuksek sadece Turkiye'de degil.
  • Fiyatlar yükseldiği zamanlar yazmıştım, bir kılıfına uydurup (sel çıktı tesisi su bastı, firmayı devrettik vs. vs.) fiyatları çıkardılar. Çıkı o çıkış.. Daha da inmez demiştim.. İnerse iyice SSDler iner bundan sonra.. Yoksa, hiç kimse eskisi gibi 120 TL ye 1 TB SATA HDD beklemesin.

Ha beklerse de epeyce bir bekler, demedi demeyin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-4D ne demek???
    19 yıl önce açıldı
    H.K ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    Sizce neresi h.o.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.