Şimdi Ara

Gyte(Gtu) Bilgisayar Muhendisligi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İYTE tutuyorsa GYTE > İYTE haberin olsun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu nick tam yirmi harfli -- 1 Temmuz 2015; 14:56:08 >
  • intiharsaldirisi İ kullanıcısına yanıt
    ben olsam senın yerınde ıtu geomatık yazardım
    aynı donem benle gıren arkadasımvardı cevre muhendsılıgıne ıtude cok memnun bolumunden cevrede yazılabılır ıtu veya ytude?
  • Ben maltepe de oturuyorum.Burdan nasil ulasabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34firatk kullanıcısına yanıt
    Harem Gebze minibüslerine binebilirsin ya da Kartal Metrodan 17B'ye binebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 1 Temmuz 2015; 15:10:13 >
  • Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bu nick tam yirmi harfli

İYTE tutuyorsa GYTE > İYTE haberin olsun dostum

Hocam sen İYTE Bilgisayar Mühendisliği okumuyor musun? http://forum.donanimhaber.com/m_93801929/f_//tm.htm#93801929
    bu konuda baya övmüşsün İYTE'yi. Hatta bir arkadaş için GYTE ile İYTE'yi karşılaştırmış ve " İYTE çok daha iyidir GYTE'den eğitim açısından. " demişsin.

Şimdi ne değişti ki?

• Bende dusunuyorum

• Anodora kullanıcısına yanıt
    Siralamaniz kac hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: hanzala71

quote:

Orijinalden alıntı: bu nick tam yirmi harfli

İYTE tutuyorsa GYTE > İYTE haberin olsun dostum

Hocam sen İYTE Bilgisayar Mühendisliği okumuyor musun? http://forum.donanimhaber.com/m_93801929/f_//tm.htm#93801929
    bu konuda baya övmüşsün İYTE'yi. Hatta bir arkadaş için GYTE ile İYTE'yi karşılaştırmış ve " İYTE çok daha iyidir GYTE'den eğitim açısından. " demişsin.

Şimdi ne değişti ki?

Ahahahaha yanlış yazmışım. İYTE > GYTE yazacaktımAhahahaha yanlış yazmışım. İYTE > GYTE yazacaktım

• bu nick tam yirmi harfli kullanıcısına yanıt
    sadece bilgisayar mühendisliği açısından bakacagım, iyte ile gyte tam olarak karşılaştırmak için iksinide okumak gerekir hangisi > okumadan bilinimez ve kişiye görede > değişiklik gösterebilir.

Bence Gyte yeni adı ile Gebze Teknik üniversitesi (Gtü) gerek bulunduğu konum olsun gosb,istanbul teknopark,tübitak,mam,gebze teknopark,bilişim vadisi, tse, sanayiler, arge merkezleri ,türkiyede ihraçatın büyük bölümünü elinde bulunduran gebze ilçesi ile büyük bir konum avantajı var. bu avantaj sosyal açıdan değil burda yanlış anlaşılma olmasın sanayi ve ar-ge merkezlerine olan yakınlık ve işe girme, birileri ile tanışma imkanın olması.
    -bu konuda iyteyi açık ara fark ile geçer ,bence bu farkın temel sebebide; istanbul > izmir --> yazılım alanı için yazılım sektöründe çalışılacak yerler türkiyede: istanbul > ankara > kocaeli > izmir iş sahası bu şehirler diğer şehirlerdeki bütün işler bi izmir deki işleri bile geçemez. (manisadaki vestel gibi büyük iş sahaları bunun içinde yok genele baktım)

sosyal açıdan bakarsak ikiside sosyal imkanlara çok uzak iksindede sosyalliği sen yapıcan pek bişey bekleme iki okuldanda bence..

ulaşım ikisinede kötü bence. ama gtü' nün şöyle bir şansı var istanbul ile kocaelinin ortasında ve içinden marmaray ile hızlı tren hattı geçiyor istanbulu anadoluya bağlayan bir bölgede ve eskiden banliyo duragı vardı yenisi yapıldı fakat açılmadı. 2016 yılının sonunda açıldığında gtü-fatih istasyonundan trene binerek istanbul sirkeciya 1 saat gibi bir sürede gidebiliceksin. hatta marmaray ile gebzeye 15 dk'da giderek ankara hızlı trenine binerek ankaraya 2.5 saate gidebiliceksin böyle imkanlara kapısı açık ama henüz bitmedi bu olursa on numara oluçak bunu düşünmek gerek. iyte ise urlada oradan ulaşım açısında olabilicek tek şey yeni minübüs hattının konulması olur :D

zorluk; burda iyte bilmiyorum ama gtü çok zor kalırsın ağlarsın okulu bırakırsın eğer ben yapamam diyorsan lise 1 ise burası 100 össye 1 çalıştı isen burdaki ödeve 100 çalışıcan anca öyle geçersin. gtü kötüleyenler çogu bu zorluktan dolayı okulu bırakanlar ve sosyal açıdan yetersiz kalanlar.

sorulara cevap veririm olursa

giderken: maltepe köprüsünden 130ş veya 500t ye bin, pendik/güzelyalı köprüsünde in de ordan 17b geçiyor ona bin gtü durağında in. yaklaşık trafik yoksa çok = 30 + 20 = 50 dk bölüme yürümek + 10 dk 1 saat. daha hızlıda olabilir ben bostancıdan 1 saate gidiyorum bazen.

gelirken: okuldan 4.05 ve 5.10 da özel 17b kalıyor direk kartal metrosuna gidiyor bunlara binersen kartal metrosu 25 dk ordan maltepe 15 dk = 40 dk kapıya yürüme 10dk = 50dk , direk hatlar yoksa 17b bayramoğlu durağına yürü 17b bin->şifa veya güzelyalıda in 130ş ye bin maltepede in.
  • Araştırdığım kadarıyla bu okul aşırı zor rahat rahat geçilmiyor yani. Bu yüzden çalışmayı sevmeyen insan tercih etmesin bence. Büyük problemlerle karşılaşabilir yoksa.
  • karahan1992 kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkur ederim

• john ronald reuel tolkien kullanıcısına yanıt
    Sahsen calismayi seviyorum fakat ekside falan okudugum kadariyla eskiden degisik sistemler varmis agac falan deniyordu.Hala varmi boyle seyler? Bilginiz varmi?Varsa ufak bi aciklayabilirmisiniz?Tesekkurler simdiden.

eskiden tabi daha zordu şuan biraz daha kolay bu sistemlerden kasıt şöyle birşey; birinci sınıvdaki c-bilgisayar programlama dersini geçmeden ikinci sınıf nesneye yönelik programlama dersini alamıyorsun sistem programlama dersini alamıyorsun Veya proje1 dersini geçmeden proje 2 dersini bitirme 1 dersini geçmeden bitirme 2 dersini c++ geçmeden veri yapılarını alamıyorsun, bunlarda okulu bir dönem uzatmaya neden olabilir.
  • karahan1992 kullanıcısına yanıt
    Anladim.Simdi oyle bir sistem yok sanirim.Peki erasmus olanaklari nasil yarim donem ve 1 yil gidebilme imkani varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 34firatk

Siralamaniz kac hocam?

48 k hocam olurmu

bazı sistemler devam ediyor hala, erasmusa gidmek bu seneye kadar çok kolaydı kontejan cok fazla idi ,ama kıstılar biraz .okulun sistesinden erasmusla iligli bilgi alabilir genelde yarım dönem gidiliyor.
  • Bende bu okulu düsünenlerdim fakat aldığım bu okulda lisansüstü eğitim yapan öğrencilere daha çok önem verildiği konusu doğruymuş simdi İtu,Odtü,Ytü için uğrasıyorum yada seneye kalıcam
  • Anodora kullanıcısına yanıt
    ben 30k ile girmiştim 2010da benden bi üst dönem birincisi 19k idi nerden nereye :D son sene 50k civarı idi ama bence teknik üniversite olması ve yeni rektörün reklam yatırımları ile bu bi kaç bin oynar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.