Şimdi Ara

Gyan Formalarını Hazırlıyoruz :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
3
Favori
13.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya kupasından beri diyorum 3 numaralı santrafor olmaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz.

güiza'nın 9 numarasını versinler şl maçlarında rezil oluruz.

bu arada sağol kardeş

• Hoca söylediklerini tüm forum biliyor, forma için dediklerin bugün hep basına çıktı, bende alırım bir hesap, millete bunları derdim. İnsanları kandırınca elinize ne geçiyor anlamıyorum.

Orijinalden alıntı: Mr. Ryan

Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlar yeni sezon formalarını sormuş, yarın göreceksiniz ama yine de merakınızı gidereyim. Yeni sezonda formalar şu şekilde olacak.

Brezilya Yeşili
    Klasik çubuklu, ama bu sefer formanın arkasında da çubuklar var. Toplam 9 çubuklu.
    Gece mavisi, bu benim favorim harika bir forma gerçekten.
    Diğer forma da beyaz, ince sarı ve lacivert çizgiler var.

Fotoğrafı bugün çekemedim gerçekten, çalışmaktan başımı kaşıyacak vaktim olmadı, aksi gibi şefler de tüm gün başımızda durdu. Yarın tekrar deneyeceğim.

İŞTE BUUU

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Dünya kupasından beri diyorum 3 numaralı santrafor olmaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz.

bu arada sağol kardeş

Niye gana 3 numarayı verdi diye rezilmi oldu..bizim için biraz abest kaçıyor doğrudur.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

quote:

Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlar yeni sezon formalarını sormuş, yarın göreceksiniz ama yine de merakınızı gidereyim. Yeni sezonda formalar şu şekilde olacak.

Brezilya Yeşili
    Klasik çubuklu, ama bu sefer formanın arkasında da çubuklar var. Toplam 9 çubuklu.
    Gece mavisi, bu benim favorim harika bir forma gerçekten.
    Diğer forma da beyaz, ince sarı ve lacivert çizgiler var.

Fotoğrafı bugün çekemedim gerçekten, çalışmaktan başımı kaşıyacak vaktim olmadı, aksi gibi şefler de tüm gün başımızda durdu. Yarın tekrar deneyeceğim.

hocam gyan konusunda bi gelişme var mı? formalara isim basılacak diyordun ama benim bildiğim isimler feneriumda basılıyor adidasta değil. Bu konuda bilgilendirirsen iyi olur.

Hayır hocam biz basıyoruz. Fenerium'larda zaten baskı elemanı ve baskı yapacak ekipman ve aletler yoktur. Mesela internetten Fenerium'dan forma sipariş verdiğinde arkasına numara ve ismi biz basmasak bile Adidas'ın anlaşmalı baskıcıları var, onlar basıyor. Fenerium'lar sadece satış mağazasıdır.

hocam nasılda sallamışsın..gayet feneriumlarda formalara isim basılıyor.lürfen insanları yanlış bilgilendirmeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

bu arada sağol kardeş

Niye gana 3 numarayı verdi diye rezilmi oldu..bizim için biraz abest kaçıyor doğrudur.....

Kariyerine stoper olarak başlamış Gyan.

Profesyonel olarak giydiği ilk forma numarası 3' müş, onla devam ediyormuş...
    Asus Crosshair V Formula-Z // AMD FX X8 8350 @4.5 GHz // Cooler Master Hyper 212 EVO // ASUS HD7950 DirectCU II TOP V2 @1000/5500 MHz // Gskill RipjawsX 8GB DDR3 1600Mhz (2x4GB) // Kingston HyperX 120GB // Western Digital Caviar Black 1TB // Corsair Carbide 300R // Corsair Cx 80Plus 600W // ASUS DRW-24B5ST // Philips 227ELHA 22'' LED Monitör // Logitech S220 2 1 // Thermaltake Tt Esports Challenger // Thermaltake Tt Esports Black Element

• vay anasını öküz gyanı mı aldık şimdi

Orijinalden alıntı: Vantage Point

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

bu arada sağol kardeş

Kariyerine stoper olarak başlamış Gyan.

Profesyonel olarak giydiği ilk forma numarası 3' müş, onla devam ediyormuş...

iyi işte lugano gibİ

• udinesedeydi sanırım fm de fenere alırdım coşardı hala iş yapar bence güzanın yerine direk koysan çarpar gol olur bırakalım şu güiza kıyaslamasını artık

bknz INTER'li mohamed kallon eski forvet çok severdim

Orijinalden alıntı: mj 23

allahım 3 forvet 3 giymezmiş ne alaka pancu 1 giyiyordu da kötü mü oluyordu

bknz INTER'li mohamed kallon eski forvet çok severdim

gyan kallon'u örnek aldığı için 3 giyiyormuş zaten bir yerde okumuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyan iyi yetkili bir abimizdir, gelirse çok katkılı olur..forma ve kombine satışlarındada büyük bir artış olur.

Orijinalden alıntı: Akcura

--------------------------------Gyan------------------

Stoch-------------------------Alex---------------Kazım

---------------------Emre-----------M.Topuz-----------

Andre Santos----Lugano--------Bilica---------G.Gönül

---------------------------Volkan------------------------------

Bence en uygunu.. Dia yedek olacak yada Stochla dönüşümlü oynayacak.Stoch ve Dia aynı anda ilk 11'de olmamlı bence.. Kazım gibi sağlam ve şutları iyi oyuncuda lazım.Ayrıca Bilica yerine keşke kaliteli bir Türk olsa ama nerde.. [ Acaba Serdar Taşçı gelir mi ki ? ]

Yani isteyene özel zevkine göre isim yazma opsiyonunu sağlayacak kabiliyette Fenerium satış mağazasının olması, seri üretiminde orada yapılacağı anlamına gelmez.

arkadaş doğru söylüyor olabilir.
  • Zannedersem, donanımhaberden sıkılmış birisisin gitmeden önce sukse yapmak için uydurduğu bir yalan gibi görünüyor. Hayır formalar basılıyor ama oyuncu yok; bakarsınız forma tanıtımında ortadan filan çıkar :)

Neyse bu şekilde yazılan şeylere inanmamanızı tavsiye ederim.
  • Buda mı gol değil hakim bey yok yok,bizim takım transfer işinden anlamıyor bi kez daha gördüm... dia-stoch ilk defa duydum ama hayırlısı...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.