Şimdi Ara

Gw2 hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ara sıra stres atmak için oyun oynamayı düşünüyorum gw2 elimde var ancak oyunu çözemeden beni sıkmaya başladı şuanda lol oynuyorum ancak seviyesi gerçekten çok düştü dotayıda pek sevmiyorum çözmesi uzun gw2den bu kadar zevk almanızı sağlayan nedir acaba? ve başında sabahtan akşama kadar durmayı gerektiren bir oyun mudur?

Orijinalden alıntı: apocalypse47

Ben ara sıra stres atmak için oyun oynamayı düşünüyorum gw2 elimde var ancak oyunu çözemeden beni sıkmaya başladı şuanda lol oynuyorum ancak seviyesi gerçekten çok düştü dotayıda pek sevmiyorum çözmesi uzun gw2den bu kadar zevk almanızı sağlayan nedir acaba? ve başında sabahtan akşama kadar durmayı gerektiren bir oyun mudur?

Oyunun zevki kesinlikle wvw raid savaşlarında. Pve üzerinden giderseniz doğal olarak bir yerden sonra sıkacaktır. Çözemeden sıkması ise ilginç, ben ilk 80'i(hatta 2.yi) yapana kadar çok çok heyecanla
    oynamıştım mmorpg değil de moba türü(lol tarzı) oyunlardan hoşlanıyor olabilirsiniz o yüzden mmorpg türüne alışmaya zorlamanıza gerek olmayabilir. Moba türünde ise lol yerine dota2 ye bakmanızı öneririm yaş seviyesi açısından.

• WvW yapmalısın, ayrıca sınıfına uygun güzel bir trait yapmalısın. Oyun genel olarak basit, oyunun en iyisi olmak için günlerini harcamana gerek yok.
    WvW gerçekten güzel, her saniye bir yerde aksiyon var. Eğer ben kalabalık oynarım diyorsan Eternal WvW'ya gir, yok ben küçük gruplar ile oynarım diyorsan da diğer 3 home haritalarında pvp yapabilirsin ama Eternal WvW bir başka güzel :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.