Elimde LOL Plat 5 Heroların %90 Açık, 25-30 tane kostüm olan, sezon 2 den beri ara ara oynadığım acc var ilk teklifim bu.
ikinci teklif: Archeage'de: Archemaster title'ı var ve daha nice oyuncunun naısl alındığını bilmediği title'lar, evenbard görevlerinin bi kısmı yapılmış. (Tum Skiller 50 lvl yani son lvl 50'ydi ben oynadıgım vakit) Fishing Ship Merchant Ship 4 wagonlu traktör Marketten Alınan Gliderlardan var + Kostüm basılmış. 500g'luk at sanırım ismi Black Arrow'du (bayadır oynamıyorum Archeage) 69k Carpentery 60k+ Commerce 40k Larceny 40k küsüratı var Fishing En son printing kasıyordum fakat ne kadar olduğunu hatırlamıyorum. Inventory slotları 130/130 dur full yani, bankada 70 slot var. Aynı acc içinde eu da ekstra olarak farklı bi serverda 50 lvl karakter var ve Amerika'da Lucius serverında mining için 70k mining li 50 lvl char var. Auroria'da yaratık farmlayarak düşürdüğüm 3x pelerin var. Hangileri hatırlamıyorum. Nick'ini suan veremeyeceğim lakin yakın olduğum bi Alman oyuncunun 500 gilda borcu var oyunu bırakınca almamıştım tekrar başladım ayağına şansınızı deneyebilirsiniz (Nicki takası kabul eden olursa vericem) Server'ın türklerinden tanımayan yoktur almanlarla aram gayet iyiydi server'a gittiğinizde muhtemelen serverın sağlam guildlerinden teklifler gelecektir eski oyuncular duruyorsa.(Bu nedenle nicki burdan veremeyeceğim account'u alan kişi bu durumları yararına kullanabilir) ve karşı ırkın türk guildiyle aram iyiydi onlardan bi kaçıyla anlaşıp rahat rahat karşılıklı trade yapabilirsinz. Üstünde Elbisedir silahtır bunlara değinmiyorum itemları yaktım oyunu bırakırken. 50 ila 100g lik takılar duruyordu sanırım bi köşede. Bu charla günlük 200g'yi çerez niyetine kasabilirsiniz. Tekliflerinizi bekliyorum. Takas yöntemini karşılıklı konuşurak anlaşırız. İletişim için :