Şimdi Ara

GÜZEL SERVER KURMAK İSTEYEN 7/24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GERÇEKTEN GÜZEL BİR SERVER KURMAK İSTİYORUM. ELIMDEN GELDİĞİNCE AÇIK TUTMAYA ÇALIŞACAĞIM. CİDDİ OLARAK KURACAK ARKADAŞLARA İHTİYACIM VAR. SUAN PC HAZIR HEMEN KURABILIRIZ. VERSIYON OLARAKTA ÖNCELIK SEASON3 DÜŞÜNDÜK. AMA İSTEKLER OLURSA ÖNERİ SAYGIM SONSUZ HERSEY GÜZEL DOSTLUK VE VAKİT GEÇİRMEK ADINADIR. İLGİLENEN İLGİLENMEYEN HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER DİLİYORUM.

GÜZEL SERVER KURMAK İSTEYEN 7/24

• Pc Özellikleri Neydi ?
  • PENTİUM 3.2GHZ 1GB RAM 250MB HARD DİSK , ADSL 1024 SINIRSIZ. SANIRIM UYGUN. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

PENTİUM 3.2GHZ 1GB RAM 250MB HARD DİSK , ADSL 1024 SINIRSIZ. SANIRIM UYGUN. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

250 GB Olcak Sanırım .pentium

• DALGA GEÇMENE GEREK YOK SANA PM ATTIM NEZAKETEN BILE CEVAP VERMEDIN. LAF KALABALIĞINA GİRME SAKIN BENLE OLDUMU. İNSANIZ DALGINLIK OLABILIR.
  • Bir Yardım İçin 10 Konuya Gerek Yok.Ben Sana Yardım Edicem Dedim Ama İşlerim Yogun Oldugundan Bir Sure Ara Vermiştik Ha Sen Sabırsızlanıp Aceleci Davranacaksan Buyur Yardım Eden Arkadaslar Cıkar Elbet.

Sabreden Dervis Muradına Ermis..
  • eksık olma yardım talebıme karsılık verdın yalan deıl ama. yaş itibarı ıle senden buyuk olduğumu hatırlatır . uslubun hosuma gıtmedı suan hıtap seklın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saygıda Kusur Ettigimi Sanmiyorum Yasın İtibari İlede Saygım Sonsuz Forumda Olsun MSN de Olsun.Ha Bu Yazdigimda Bi Saygisizlik Sezdiysen Derimki Su Forumun Muonline Bolumunde Tahmin Ettiklerinden Fazlasini Gorebilir,Yasayabilirsin..
  • Yaşça büyük olman, Mu Online bölümünün ağası olduğun anlamına gelmiyor.

Ayrıca, esprili sözlere verdiğin kaba cevaplardan ve her dakika yaşını belirtip saygı dilenmenden dolayı, asla istediğin otorite ve saygınlığı elde edemezsin...

Millet üslubu senin istediğin gibi olmak zorunda değil, beğenmiyorsan da DH MuO da takıl diyen yok...

Son olarak, "Akıl yaşta değil baştadır", yani küçük olmamız senden eksik bir yanımız olduğu anlamına gelmiyor...

Saygılarımla....

Sadece bir eleştiri, kavga ortamı yaratmak istemediğim için daha cevap yazmamaya çalışacağım

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 30 Kasım 2007; 22:18:45 >
  • ben eleştirilere açık biriryim kardeş ama yerınde olursa daha güzel olur bence bu yazdıklarınla uzaktan yakından alakası yok. benım burada ne bir otorıte, nede ağalık iddam var, tamamen yanlıs düşüncelerdesin. insanların espiri ve saka kavramı GÖRECELİDİR CANIM BENİM. SANA GÖRE BANA GÖRE ALGILAMASI DEĞİŞİR. YAŞIMI TABİKİ BELİRTECEM herkez büyüklerine saygı gösterecek. buraya girmem veya girmemem beni ilgilendirir. polemik yapmıyacağını bu yazdıklarımı iyi KAVRAYACAĞINI UMUYOR SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.
  • quote:

DALGA GEÇMENE GEREK YOK SANA PM ATTIM NEZAKETEN BILE CEVAP VERMEDIN. LAF KALABALIĞINA GİRME SAKIN BENLE OLDUMU. İNSANIZ DALGINLIK OLABILIR.

BANA PM FALAN ATMADIN UYDURMA
  • Xoßi banada yardım edermisin server kurmak konusunda ? resimlerle anlatıyolar ama anlamıyorum hiç birini sen yardım edermisin acaba ?
  • özelliklerde aynı sadece 160gb
  • quote:

ben eleştirilere açık biriryim kardeş ama yerınde olursa daha güzel olur bence bu yazdıklarınla uzaktan yakından alakası yok. benım burada ne bir otorıte, nede ağalık iddam var, tamamen yanlıs düşüncelerdesin. insanların espiri ve saka kavramı GÖRECELİDİR CANIM BENİM. SANA GÖRE BANA GÖRE ALGILAMASI DEĞİŞİR. YAŞIMI TABİKİ BELİRTECEM herkez büyüklerine saygı gösterecek. buraya girmem veya girmemem beni ilgilendirir. polemik yapmıyacağını bu yazdıklarımı iyi KAVRAYACAĞINI UMUYOR SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.

istisnalar kaideyi bozmaz yasın neyse ney saygı duymak bize kalmıs

• quote:

ben eleştirilere açık biriryim kardeş ama yerınde olursa daha güzel olur bence bu yazdıklarınla uzaktan yakından alakası yok. benım burada ne bir otorıte, nede ağalık iddam var, tamamen yanlıs düşüncelerdesin. insanların espiri ve saka kavramı GÖRECELİDİR CANIM BENİM. SANA GÖRE BANA GÖRE ALGILAMASI DEĞİŞİR. YAŞIMI TABİKİ BELİRTECEM herkez büyüklerine saygı gösterecek. buraya girmem veya girmemem beni ilgilendirir. polemik yapmıyacağını bu yazdıklarımı iyi KAVRAYACAĞINI UMUYOR SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.

Tabiki Herkes Buyuklerine Saygili Olmak Zorunda.Ancak Benim Saygisizlik Ettigim Bir Kelime,Cumle,Kafiye,Ozne Herneyse Gordunmu Yazdiklarimda.Saygisiz Biriymisim Gibi Yargilanmak İstemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: thampic1

quote:

istisnalar kaideyi bozmaz yasın neyse ney saygı duymak bize kalmıs

YAŞIM SENİ İLGİLENDİRMİYOR THAMPİC 1 SENDEN SAYGI BEKLİYEN YOK. EDEPLİ OL.

• Xoßi abey banada yardım edermisin server kurma qonusunda
  • Sende Beni anlamamışsın ISTANBLUE

Demek istediğim;

Yaşını çok sık belirtiyorsun, yazın da bir kaç mesajına dikkat etmiştim...

İkincisi, kırıcı, ağır ya da ortamı kızıştırabilecek cevaplar yazıyorsun, "üslubunu beğenmedim, saygılı ol" vs...

Bu tür şeylerden kimsenin hoşlanmayacağına eminim, sadece dile getireyim dedim...

Forumda sakin,sessiz tabiri caizse "cool" tipler sevilir, sayılır. Bir de bu kişi yaşça büyükse bu saygı-sevgi ilişkisinin güzelliği ikiye katlanır...

Neyse, sonuçta yaşım sana göre çok küçük, saygısızlık etmek istemem...

Yaşım profilimde yazıyor zaten...
  • yaw tmm yitişmein daha Xoßi abey bana server qurdurcaq
  • ISTANBLUE Hem o Nuri alço resmi ne öyle ? ayıp olmuyomu ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.