Şimdi Ara

Güzel kızlardan neden ret yiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çok güzel olmayan 1.57 boyunda bir kıza aşık oldum. o bile reddetti.

https://www.youtube.com/watch?v=OuAiMKuAHlM
  • Tip ve vucutu özet geçerek sadece tip diye belirtecegim.

13 -17 arası sadece tip. bu yaş aralıklarında sadece tip önemlidir paranın pek önemi yoktur liseden sonra işler değişmeye başlayacaktır.

18-28 tip + para. Bu yaş aralığında tip ve paranın önemi esit diyebiliriz. Lakin ozellikle 20 lerin ortasından sonra para ağır basacaktir. Yinede terazi dengededir.

+28 para + tip. Paranın önemi artık tipten çok daha ön plandadır. Çünkü hanimkizimiz kendini evde kalmış olarak gorur.

He bütün hanimkizlarimizin ortak bir özelliği daha var. Kendine bakmadan her zaman tipli dalyan gibi erkek isterler. Kendi denkleri olan taliplerine trip üstüne Trip atıp tiplinin ağzınin icine duserler. Sonrada peçete gibi kullanılıp atilirlar. Sonra orda burda cırlarlar etraf karaktersiz dolu diye. Sen kim 1.50 boyunla god yagamiyi redderdersin? Bre gafil sen nasıl bir erkek istersin? Size yapilan mustehak anam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanılma konusuna o kadar çok katılıyorum ki az önce bir yerden öğrendiğim bir muhabbet üzerine kızlarımız kendilerini o kadar çok kullandırıyorlar ki sonra ağlayıp duruyorlar hepsine müstehak. aşağılık olmak hoşlarına mı gidiyor gizliden hepsi birden içinde submissive fantezilerle mi yaşıyor. İnşallah bir gün karşıma zeki ve karakterli bir insan çıkar bunlar gibi çıkacaksa varsın yalnız yaşayayım.
  • Kadınlar lafta degil tamamen adamına göre muamele yapar. Her insana karşı tutumu yaklasimi aynı olan kadin çok çok nadirdir. Bu nadir olanlar karakter olarak güçlü kişiler ama gerçekten çok az sayıdalar. Çok büyük bir kısmı kimisine karşı tabiri caizse tam bir motor gibi davranır. Kimisine karşıda inanılmaz ağırbaşlı davranır. Çok açık örnekler vermiycem ama öyle şeyler gördüm yasadimki 88 kemiğimide kirsalar duygusal bağ kurmam kuramam kimseyle. Kadınlarla ilgilide bu kadar fazla gerçeği kulaktan duyma değil , kendi gözlerimle görüp yaşadığım için aşk meşk sadakat güven konularina paranoyak seviyesindeyim. tek tük çıkan saglamlarada aynı lakaytlikla davranıyorum. Hayırlısı.@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 11 Ocak 2018; 5:8:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Tip ve vucutu özet geçerek sadece tip diye belirtecegim.

13 -17 arası sadece tip. bu yaş aralıklarında sadece tip önemlidir paranın pek önemi yoktur liseden sonra işler değişmeye başlayacaktır.

18-28 tip + para. Bu yaş aralığında tip ve paranın önemi esit diyebiliriz. Lakin ozellikle 20 lerin ortasından sonra para ağır basacaktir. Yinede terazi dengededir.

+28 para + tip. Paranın önemi artık tipten çok daha ön plandadır. Çünkü hanimkizimiz kendini evde kalmış olarak gorur.

He bütün hanimkizlarimizin ortak bir özelliği daha var. Kendine bakmadan her zaman tipli dalyan gibi erkek isterler. Kendi denkleri olan taliplerine trip üstüne Trip atıp tiplinin ağzınin icine duserler. Sonrada peçete gibi kullanılıp atilirlar. Sonra orda burda cırlarlar etraf karaktersiz dolu diye. Sen kim 1.50 boyunla god yagamiyi redderdersin? Bre gafil sen nasıl bir erkek istersin? Size yapilan mustehak anam.

Yaş 22

tip orta

boy uzun

Vücut iyi

Zengim

• Cunku tipsizsindir ya da onlar kendilerini cok guzel goruyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Cunku tipsizsindir ya da onlar kendilerini cok guzel goruyordur.

Tip orta ama diğer özelliklerim iyi

• God Yagami kullanıcısına yanıt
    Kızda zenginse o zaman benim dediklerim otomatik olarak bir nebze çürür. Çünkü ekonomik olarak iyi durumda olan kizlarin parası olan erkek görünce dibi düşmez. Aliskindir. Buda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Kızda zenginse o zaman benim dediklerim otomatik olarak bir nebze çürür. Çünkü ekonomik olarak iyi durumda olan kizlarin parası olan erkek görünce dibi düşmez. Aliskindir. Buda var.

Bilkent’te okuyoruz çoğunluğun maddi durumu iyi.

• revion vardı bi aralar . Her konusunda bilkentte okuduğunu belirtip , zengin olduğunu ve kızların bakmadığını söylerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

revion vardı bi aralar . Her konusunda bilkentte okuduğunu belirtip , zengin olduğunu ve kızların bakmadığını söylerdi.

trollüyordur. o salağın güzel kız bulamaması imkansız.
  • Demek ki kafanda kendini fazla üstün görüyorsun.
    Kendinden bahsederken söylediğin şeylere göre benden 5 kat daha iyisin her konuda. Ama benim kızlarla hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar. İstediğim her kızı elde ettim. Şu yaşıma kadar kaç kere teklif ettim daha bir ret bile yemedim.
    Vücudum yok, maddi durumum orta, boyum ve tipim normal, elimdeki tek şey birazcık başarı ama senin başarın daha yüksek benden. Çok güzel kızlarla birlikteliğim var defalarca da sevgilim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Demek ki kafanda kendini fazla üstün görüyorsun.
    Kendinden bahsederken söylediğin şeylere göre benden 5 kat daha iyisin her konuda. Ama benim kızlarla hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar. İstediğim her kızı elde ettim. Şu yaşıma kadar kaç kere teklif ettim daha bir ret bile yemedim.
    Vücudum yok, maddi durumum orta, boyum ve tipim normal, elimdeki tek şey birazcık başarı ama senin başarın daha yüksek benden. Çok güzel kızlarla birlikteliğim var defalarca da sevgilim oldu.

kardeş bizim okulun ortamı sorunlu sanırım.

bir de güzel kızlarla takılacak bir ortamda pek bulunmuyorum. okuduğum bölümün de dolaylı yollardan etkisi var. benim de sevgilim oldu fakat en fazla 3 ay sürdü.

yakın bir kız arkadaşım bana "sen biraz barzosun o yüzden kızlar kaçıyor" demişti.

• God Yagami kullanıcısına yanıt
    Başka avlara yonelmelisin. Demekki o 1.57 ligi senden önce avlayan olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: God Yagami

quote:

kardeş bizim okulun ortamı sorunlu sanırım.

bir de güzel kızlarla takılacak bir ortamda pek bulunmuyorum. okuduğum bölümün de dolaylı yollardan etkisi var. benim de sevgilim oldu fakat en fazla 3 ay sürdü.

yakın bir kız arkadaşım bana "sen biraz barzosun o yüzden kızlar kaçıyor" demişti.

E seni tanıyan bi kız özetlemiş sen hala burda kimden medet umuyorsun?

• quote:

hocam bu arkadaşı ciddiye almayın kendisi bir megoloman ben türkiye 300.cüsüyüm sevgili olacağım kız hem çok güzel hemde en iyi bölümlerden birinde okumalı diyor kendisini 2-3 tane ortalama kız hoşlanıyorum diye teklif etti reddetti sorun tip felan değil yani egolu yaklaşıyo kızlara örnek vereyim bilkent dışında dünyanın en güzel kızı dahil olsa sevgili olmam diyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.