Steam hesabımı takas etmek istiyorum diğer başka bir steam hesabı ile içinde cs:go olup rütbesi veya itemleri olsun yeter. STEAM HESABI LEVELİ:12 Benim hesabım şu şekilde: Call Of Duty black ops 2:Multiplayeri 52 ve 53 seviyede olMASIı lazım çoğu şey açık açık olmayanlar içinde jeton vardır. Call of duty modern warfare 2: multiplayeri 70. ve son seviyededir her şeyi açıktır. Call of duty world at war ------- CS GO -------- Football Manager 2015 --------- MB WARBAND MB FİRE AND SWORD --------- Napoleon:Total War -------- Spec ops: the line -------- Ayrıca steam ın beleş verdiği oyunlarda vardır: payday heist ,l4d2,sniper elite v2,metro 2033
Ciddi teklif atıcak varsa konuya mesaj atsın geri dönüp steam hesabının linkini atarım.
güncel :D
"Ayrıca steam ın beleş verdiği oyunlarda vardır: payday heist ,l4d2,sniper elite v2,metro 2033 "
Bu oyunlar steamde ücretli ? Steam profil linkini yazar mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: C.apture
"Ayrıca steam ın beleş verdiği oyunlarda vardır: payday heist ,l4d2,sniper elite v2,metro 2033 "
Bu oyunlar steamde ücretli ? Steam profil linkini yazar mısın?
özel den attım linki. Oyun evet paralı l4d2 yılbaşı günü bedava olmuştu, payday heist oda aynı şekilde 1 gün beleş oldu sniepr elite v2de aynı şekilde metro 2033 de bir tane site dağıtıyordu.