Şimdi Ara

Güvercinden anlayan var mı? Evin önünde bir tane yakaladım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kuş yavru değil. En azından bu kadar büyümüşse en az bir yetişkin kadar uçar. Bu arada kuş hasta. Diri dursada dışkısından anlaşılıyor. Eğer birine verirsen uyar diğer kuşların yanına kümesine koymasın. Ayrı bir yerde tutsun. Diğer kuşlarıda hastalandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

quote:

Orijinalden alıntı: Vizdan Acâbı

quote:

quote:

quote:

Evcil ve takla atiyorsa yağmur nedeniyle sahibinin yuvasına gidememiş de olabilir belki. Satman doğru olmaz, ilk önce veterinere götür derim.

2-3 metre uçup takla atıyordu. Fakat sanki biri vurmuş gibi yere iniyordu. Yağmurdan kaynaklandığını sanmıyorum. Yarın en iyisi veterinere götüreyim.

İmkanın varsa besle derim de sahibi de olabilir. Alışınca çok eğlenceli oluyor

Maalesef besleme imkanım yok. Apartmanda oturuyoruz. Balkon pimapenli kapalı şu an orda duruyor. En fazla iki üç gün tutabilirim.

Oturduğun bölgede hiç mi tanıdığın,gördüğün güvercinci yok? Eğer varsa sor bence, yani kaybetmiş olabilirler. Her ihtimal geliyor akla. Olmasa da birine verirsin veterinere götürdükten sonra. Sokakta aç susuz soğukta kalmasından iyidir.

dediğim gibi en az 150 lira edebilir eger mavi kadife mardinse. öyle insanlar var ki yalan malan dinlemez direk alıverir güvercini aa ben kaybetmiştim uçmuş gitmiş falan der sakın ha birine falan verme 2-3 gün besle sen veterinere baktır pek sorun yoksa gözünün önünde sal gitsin belki arada gelir sizin balkona sen onu besledigin için ama beslemek istemiyorsan pek takma 1 haftaya kurtulursun ( kurtulmak istiyorsan )

• 7 yaşında okuldan dönerken hiç zorlanmadan tutup eve getirdiğim paçalı güvercini hatırladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Erotizm -- 18 Mayıs 2013; 0:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evcil ve takla atiyorsa yağmur nedeniyle sahibinin yuvasına gidememiş de olabilir belki. Satman doğru olmaz, ilk önce veterinere götür derim.

2-3 metre uçup takla atıyordu. Fakat sanki biri vurmuş gibi yere iniyordu. Yağmurdan kaynaklandığını sanmıyorum. Yarın en iyisi veterinere götüreyim.

İmkanın varsa besle derim de sahibi de olabilir. Alışınca çok eğlenceli oluyor

Maalesef besleme imkanım yok. Apartmanda oturuyoruz. Balkon pimapenli kapalı şu an orda duruyor. En fazla iki üç gün tutabilirim.

Oturduğun bölgede hiç mi tanıdığın,gördüğün güvercinci yok? Eğer varsa sor bence, yani kaybetmiş olabilirler. Her ihtimal geliyor akla. Olmasa da birine verirsin veterinere götürdükten sonra. Sokakta aç susuz soğukta kalmasından iyidir.

dediğim gibi en az 150 lira edebilir eger mavi kadife mardinse. öyle insanlar var ki yalan malan dinlemez direk alıverir güvercini aa ben kaybetmiştim uçmuş gitmiş falan der sakın ha birine falan verme 2-3 gün besle sen veterinere baktır pek sorun yoksa gözünün önünde sal gitsin belki arada gelir sizin balkona sen onu besledigin için ama beslemek istemiyorsan pek takma 1 haftaya kurtulursun ( kurtulmak istiyorsan )

8 yıl kadar güvercin besledim. Bu işlerle çok uğraştım dediğin gibi insanlar gerçekten de var, "bak bu benimdi dün kayboldu sağol birader" diyen insanlar çok var. bedavaya getirtmek için, hırsızlık yapmak için türlü türlü sorunlu insanlar var. Zaten Kanadında sorun varsa uçarken herhangi bir yere çarpması çok düşük ihtimal. Dengesizin biri vurmuş olabilir hayvana. En iyisi veteriner açıklar durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

Kuş yavru değil. En azından bu kadar büyümüşse en az bir yetişkin kadar uçar. Bu arada kuş hasta. Diri dursada dışkısından anlaşılıyor. Eğer birine verirsen uyar diğer kuşların yanına kümesine koymasın. Ayrı bir yerde tutsun. Diğer kuşlarıda hastalandırır.

doğru diyosun dışkılarına hiç bakmamıştım normal degil bu veteriner %90 bu hasta dicek yagmurdan soguk almış olabilir güvercinler hastalanınca cok kötü oluyo ya sana masum masum bakıyo kenara cekiliyo köşede falan takılıyo ordan da anlayabilirsin
  • Balkonda bulgur ve su verdim ışık kapalı kalsa sıkıntı olur mu yoksa sabaha kadar açık mı kalsın
  • quote:

Balkonda bulgur ve su verdim ışık kapalı kalsa sıkıntı olur mu yoksa sabaha kadar açık mı kalsın

Açık kalsın korkar tanimadigi bir yerde kaliyor.İsallah uçmaz balkondan ?

Bu arada veterenire götür . ilaç vs yazacak adam akıllı götür baziları daha kötü yapiyor. 2-3 gün sizin evde dinlensin saglini kavussun son kontrolleri yap sal gitsin . Eğer balkona su vs koyarsan gelir içer. Ama hastaliga geçmeden salma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 18 Mayıs 2013; 0:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Balkonda bulgur ve su verdim ışık kapalı kalsa sıkıntı olur mu yoksa sabaha kadar açık mı kalsın

Bu arada veterenire götür . ilaç vs yazacak adam akıllı götür baziları daha kötü yapiyor. 2-3 gün sizin evde dinlensin saglini kavussun son kontrolleri yap sal gitsin . Eğer balkona su vs koyarsan gelir içer. Ama hastaliga geçmeden salma .

quote:

quote:

Balkon kapalı dostum. Kaçamaz. Salarsam da geri gelip balkona giremez. Şu ana balkonda sehpanın üzerine tünemiş duruyor. Biraz önce havaya attım kanat çırpışları normaldi. Normal bir şekilde yere indi. Sabah ola hayrola. Tavsiyelerin için teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Balkon kapalı dostum. Kaçamaz. Salarsam da geri gelip balkona giremez. Şu ana balkonda sehpanın üzerine tünemiş duruyor. Biraz önce havaya attım kanat çırpışları normaldi. Normal bir şekilde yere indi. Sabah ola hayrola. Tavsiyelerin için teşekkür ederim

Önemli degil hocam. Sabahda gelişmeleri yazarsan seviniriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.