Bildirim
güvenlik kayıt no
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende kardeşim için tercih yapmaya çalışıyorum.Aynı şekilde güvenlik no'dan muzdaribim.Sınav sonuç belgesinde yazdığı söyleniyor ama yok öyle bir şey.Sadece 'Güvenlik Kodu' adı altında 32 haneli bir kod var ki o da değil.Bizden istediği 8 haneli bir kod. -
anlamadım gitti arkadaş o kodu ilk başta kabul etti sayfa değiştirdim tak oges kodunuz ile uyuşmuyor arkadaş kod ne kod
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 31 Temmuz 2014; 11:49:30 > -
O kodun nümerik olduğunu öğrendim.Ancak hiçbir yerde bulamadım.Benim anlamadığım sınav sonuç belgesinde yazıyor dediği halde orada bulamamam. -
Okula gidip puaninizi kagit ile alacaksınız orda yazıyor güvenlik numarasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok arkadaş kayıt olmayıcağız galiba tek yol okula gitmek bugün açıkmıdır ve sizde diyorsunuz 32 haneli kod varmış o kod zaten sonuçların açıklandığı sitede yazıyor kayıt olan yokmu arkadaş yardım edin -
Üşenmedim gittim kardeşimin okuluna.Oradaki müdür de farklı bir şey söylemedi.Bahsettiği sınav sonuç belgesinin çıktısını bende evden aldım ve güvenlik kayıt no orada da yok. -
Bilmiyorum bende vardı
işin garibide benim yeğene vermemişler belge filan birazdan gidicem sizdeki gibi yazmassa ne yapıcağız o zaman kayıt olunmayacakmı -
O zaman tercihi okulda yapmaya çalışın
Ben de bulamadım mecbur gidecez okula. Numerik kod diye sadece rakamları yazdım yine sığmadı. -
Siz tam hangi siteden yapıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammed Emin 2042
Siz tam hangi siteden yapıyorsunuz
e-okul.meb.gov.tr
e-Okul Yönetim Bilgi Sistemihttps://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/OKSTERCIH/SNV00008.ASPX
burası ama galiba kimse yapmadı
-
Şimdi elde ettim 'Güvenlik Kayıt No'yu ancak su sefer de sistemde problem var.Yazılar içiçe geçmiş durumda.Hiçbir işlem yapamadım tercihler kısmında. -
Ben suan baska bi sehirdeyim okuluma gidemem. Acaba nasil alabilirim bu kodu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeraStar -- 31 Temmuz 2014; 12:53:15 >
quote:
Orijinalden alıntı: emxre27
Ben suan baska bi sehirdeyim okuluma gidemem. Acaba nasil alabilirim bu kodu .
Herhangi bir okuldan alabiliyorsun diye haberlerde görmüştüm. -
Hocam şu puanın yazılı olduğu bir yer var ya orada hani yüzdelik dilimin filan yaZıyo bu arada emin değilim
Ben yaptım tercihi, herkesin tercihleri hayırlı olsun umarım hepimiz istediğimiz okula gireriz. -
bende aldım kodu girdim siteye hiçbirşey yapamıyorum herşey birbirine girmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: BalaNari
Ben yaptım tercihi, herkesin tercihleri hayırlı olsun umarım hepimiz istediğimiz okula gireriz.
inşallah kardeşim sende
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X