Şimdi Ara

güvenlik kayıt no

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nedir arkadaş sınav sonuç belgesinde yazıyor deniliyor bize öyle birşey verilmedi birde bunun için okulamı gidiceğiz başka yerde yazmıyormu bu kod ne saçma bir okulda okumuşum arkadaş

• Bende kardeşim için tercih yapmaya çalışıyorum.Aynı şekilde güvenlik no'dan muzdaribim.Sınav sonuç belgesinde yazdığı söyleniyor ama yok öyle bir şey.Sadece 'Güvenlik Kodu' adı altında 32 haneli bir kod var ki o da değil.Bizden istediği 8 haneli bir kod.
  • D.Howard_12 kullanıcısına yanıt
    anlamadım gitti arkadaş o kodu ilk başta kabul etti sayfa değiştirdim tak oges kodunuz ile uyuşmuyor arkadaş kod ne kod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 31 Temmuz 2014; 11:49:30 >
  • O kodun nümerik olduğunu öğrendim.Ancak hiçbir yerde bulamadım.Benim anlamadığım sınav sonuç belgesinde yazıyor dediği halde orada bulamamam.
  • Okula gidip puaninizi kagit ile alacaksınız orda yazıyor güvenlik numarasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok arkadaş kayıt olmayıcağız galiba tek yol okula gitmek bugün açıkmıdır ve sizde diyorsunuz 32 haneli kod varmış o kod zaten sonuçların açıklandığı sitede yazıyor kayıt olan yokmu arkadaş yardım edin
  • Üşenmedim gittim kardeşimin okuluna.Oradaki müdür de farklı bir şey söylemedi.Bahsettiği sınav sonuç belgesinin çıktısını bende evden aldım ve güvenlik kayıt no orada da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gsm No Değiştirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D.Howard_12 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bende vardı

• işin garibide benim yeğene vermemişler belge filan birazdan gidicem sizdeki gibi yazmassa ne yapıcağız o zaman kayıt olunmayacakmı
  • O zaman tercihi okulda yapmaya çalışın

• Ben de bulamadım mecbur gidecez okula. Numerik kod diye sadece rakamları yazdım yine sığmadı.
  • Siz tam hangi siteden yapıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed Emin 2042

Siz tam hangi siteden yapıyorsunuz

burası ama galiba kimse yapmadı

• Şimdi elde ettim 'Güvenlik Kayıt No'yu ancak su sefer de sistemde problem var.Yazılar içiçe geçmiş durumda.Hiçbir işlem yapamadım tercihler kısmında.
  • Ben suan baska bi sehirdeyim okuluma gidemem. Acaba nasil alabilirim bu kodu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeraStar -- 31 Temmuz 2014; 12:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emxre27

Ben suan baska bi sehirdeyim okuluma gidemem. Acaba nasil alabilirim bu kodu .

Herhangi bir okuldan alabiliyorsun diye haberlerde görmüştüm.
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Hocam şu puanın yazılı olduğu bir yer var ya orada hani yüzdelik dilimin filan yaZıyo bu arada emin değilim

• Ben yaptım tercihi, herkesin tercihleri hayırlı olsun umarım hepimiz istediğimiz okula gireriz.
  • bende aldım kodu girdim siteye hiçbirşey yapamıyorum herşey birbirine girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

Ben yaptım tercihi, herkesin tercihleri hayırlı olsun umarım hepimiz istediğimiz okula gireriz.

inşallah kardeşim sende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.