Şimdi Ara

güvenli modda hangi donanımlar devre dışı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güvenli modda açılan pc normal açılınca çeşitli hatalar veriyor; res atıyor, mavi ekran veriyor, out of frequency hatası veriyor...hangi parçada problem olduğunu nasıl anlarım. şüphelendiğim parça ekran kartı. nasıl anlarız?

• bildiğim kadarıyla güvenli modda bütün driver, servis ve başlangıçta çalışan programlar devre dışı bırakılıyor. sadece windowsun çalışması için gerekli olan temel servisler, ve windowsun kendi driverları (format attığında ilk kurulanlar) çalışıyor. ekran kartından şüpheleniyorsan, güvenli modda ekran kartın ile ilgili bütün driver ve varsa programları kaldırıp deneyebilirsin. ama virüsten kaynaklı da olabilir. güvenli modda antivirüsle taratmayı ve combofix'i de deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokafkefkasva

bildiğim kadarıyla güvenli modda bütün driver, servis ve başlangıçta çalışan programlar devre dışı bırakılıyor. sadece windowsun çalışması için gerekli olan temel servisler, ve windowsun kendi driverları (format attığında ilk kurulanlar) çalışıyor. ekran kartından şüpheleniyorsan, güvenli modda ekran kartın ile ilgili bütün driver ve varsa programları kaldırıp deneyebilirsin. ama virüsten kaynaklı da olabilir. güvenli modda antivirüsle taratmayı ve combofix'i de deneyebilirsin.

ekran kartını devre dışı bıraktım. sonra normal açtım açıldı. driverı sildim. tekrar eski driverlardan birisini kurdum. şimdilik açılıyor problem yok gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.