Arkadaşlar Neobux a başlayalı 3 ay oldu günlük sadece 4 fixed tıklama yapıyorum(hergün aynı saatte geliyor zaten + reklam geldiğinde alarm veriyor) ve şuan günde 5 dolar kazanıyorum. Bu gidişle 1 seneye günlük 20-30 dolar kazanmayı planlıyorum. Neobux stratejisi ve referans kiralama ile ilgili isteyene bilgi verebilirim. aşağıdaki resme tıklayarak kayıt olup sizde başlayabilirsiniz.
www.ojooo.com günde 60-70 tane reklam veriyor sadece kendi tıklamalarınızdan 15-20 cent kazanabilirsiniz harika bir site( favorim )
www.useclix.com 0.01 centlik reklmlar veriyor bireysel tıklamalardan güzel kazandırıyor ref kiralama ve görevlerde mevcut
SADECE BU İKİSİTEDEN AYDA 250 DOLAR KAZANABİLİRİSİNİZ
www.ojooo.com günde 60-70 tane reklam veriyor sadece kendi tıklamalarınızdan 15-20 cent kazanabilirsiniz harika bir site( favorim )
www.useclix.com 0.01 centlik reklmlar veriyor bireysel tıklamalardan güzel kazandırıyor ref kiralama ve görevlerde mevcut
konu günceldir..
www.purchasesharesonline.com dolarsincomeye çok benzeyen harika bir site. günde yüzlerce görev veriyor reklam izlemede dolarsincomeden birazdaha fazla kazancı var.
güncel konu ....
http://www.expresssafe.com/ ömür boyu kalıcı backlink sitesi site linkinizi yayınlayın pagerank değeri artsın