Şimdi Ara

güvender sosyal sorusu hatalı mı bi bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • afet riskiyle ilgili soruda 2 , 4 dedim 1,3 çıktı nasıl olur abi.afet riski ile nüfus artışı ne alaka, bi de çöl iklimiyle soğuk su akıntısının etkisi nasıl oluyo bi aydınlatırsanız süpee olue

• quote:

Orijinalden alıntı: wtf02

afet riskiyle ilgili soruda 2 , 4 dedim 1,3 çıktı nasıl olur abi.afet riski ile nüfus artışı ne alaka, bi de çöl iklimiyle soğuk su akıntısının etkisi nasıl oluyo bi aydınlatırsanız süpee olue

Ben de inanamadım..Adama en çok koyan da böyle sorularda doğru dediklerinin ikisinin de yanlış çıkması.Ama yine de bu sorudaki olacak iş değil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu yardımcı olacak biri :(
  • wtf02 W kullanıcısına yanıt
    Yapma mantığım:
    Orda 25-30 yıl öncesine göre genişlemiş ve afet sayısı artmış yazıyor. 25-30 yıl öncede mantoda konveksiyonel akıntı vardı ve çeşitli tipte fay bulunuyordu.Bunlar dünya var oldğundan beri var. Eğer artıyorsa bunda insanın rolü olabilir.O yüzden insan nüfusu ve kuresel iklim değişikliği olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 1 Mart 2014; 19:42:58 >
  • wtf02 W kullanıcısına yanıt
    benim de o sorum yanlış hocama sordum ordaki püf nokta 20-30 yıl demesiymis levha hareketleri ve konveksiyonel akıntılar uzun sürede değişikliğe uğruyor ve örneğin nüfus artınca orman yangını artabiliyor iklim de selde etkiliymiş @wtf02 @wtf02
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.