Şimdi Ara

güvender lys edebiyat konu anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2017 basım yokmu aradım bulamadım hiçbir yerde çıkarmamışlarmı

• up
  • Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    updullah
  • yazın sadece biyoloji ve geometri çıkardılar gerisini çıkaramadan siyasi olaylar yüzünden baskılar durduruldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizozdemir10

yazın sadece biyoloji ve geometri çıkardılar gerisini çıkaramadan siyasi olaylar yüzünden baskılar durduruldu

hocam pdf edebiyat varda emek hırsızlığı olur diye indiremiyom adamlar 500 600 sayfa kitap yapmış ne dersin indireyimmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magdur12

quote:

Orijinalden alıntı: cengizozdemir10

yazın sadece biyoloji ve geometri çıkardılar gerisini çıkaramadan siyasi olaylar yüzünden baskılar durduruldu

hocam pdf edebiyat varda emek hırsızlığı olur diye indiremiyom adamlar 500 600 sayfa kitap yapmış ne dersin indireyimmi

Hocam linki atar mısın ben indiririm sıkıntı olmaz benim için.
  • Devin Booker kullanıcısına yanıt
    link yok biri forumda paylaşmış küçük çaplı bir araştırma
    işini görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne önemi var ki yalnızca Batı Edebiyatı ve Dünya Edebiyatı kısmı çalışılmayacak onun dışında aynı tas aynı hamam.
  • Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    indir hocam indir tüm kitapları pdf şeklinde var zaten herkes kullanıyor
  • https://yadi.sk/i/1w7XaRAigPEC4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    hocam cidden inanç faktörü üzerimde etkili değil şimdi biz burda sınava çalışıyoz canımız çıkıyo saatlerce çalışmamıza rağmen ufacık bi dikkatsizlik geleceğimizi vuruyo aynı şekilde bu adamlar bu kitabı yapana kadar emin ol bizden beter olmuştur ama biz bir tıkla aylar süren emeğe sahip oluyoz düşünsene sınava girip 40 mat yapıyosun ama sana 10 net veriliyor biz kitaba 40 tl verceğimize bedava sahip oluyoruz ya cidden salakça gelebilir bende gidip geldim indireyimmi diye ama şu sınava afedersin it gibi çalışırken bu konularda hassaslaştım biraz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magdur12

hocam cidden inanç faktörü üzerimde etkili değil şimdi biz burda sınava çalışıyoz canımız çıkıyo saatlerce çalışmamıza rağmen ufacık bi dikkatsizlik geleceğimizi vuruyo aynı şekilde bu adamlar bu kitabı yapana kadar emin ol bizden beter olmuştur ama biz bir tıkla aylar süren emeğe sahip oluyoz düşünsene sınava girip 40 mat yapıyosun ama sana 10 net veriliyor biz kitaba 40 tl verceğimize bedava sahip oluyoruz ya cidden salakça gelebilir bende gidip geldim indireyimmi diye ama şu sınava afedersin it gibi çalışırken bu konularda hassaslaştım biraz galiba

50 tl'ye kitap satmasınlar bizde alalım o zaman.öyle saça böyle tarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Ne önemi var ki yalnızca Batı Edebiyatı ve Dünya Edebiyatı kısmı çalışılmayacak onun dışında aynı tas aynı hamam.

Kalktımı hocam onlar nasıl calismilyacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

quote:

Ne önemi var ki yalnızca Batı Edebiyatı ve Dünya Edebiyatı kısmı çalışılmayacak onun dışında aynı tas aynı hamam.

3-4 kişiye sordum hocaya falan da sordum kalktı dediler. İşlemedik okulda da. Yüzde yüz bilgi değil ama muhtemelen kalktı.
  • quote:

quote:

quote:

3-4 kişiye sordum hocaya falan da sordum kalktı dediler. İşlemedik okulda da. Yüzde yüz bilgi değil ama muhtemelen kalktı.

Akımlarda dahil demi hocam buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Akımlarda dahil demi hocam buna

Akımlar dahil değil hocam Yunan Edb Alman Edb vs şeyler. Akımlar çıkacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.