Bildirim
Güvender Genelden sorularım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
upup -
yokmu çözücek -
uup -
-
1. soru C mi hocam -
3. soru D mi cevabı -
4.soru D mi hocam o şıklar doğru cevaplar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapow -- 1 Mart 2016; 20:36:50 > -
4.soru D olcak lb demi -
4c -
-
ilk soruda hocam 3. isim tamlaması diğerleri sıfat tamlaması mesela yetkin bir rehberde yetkin sıfat rehberi nitelemeiş -
3. sorudada olay şu şimdi kapalılık özelliği demek değer kümesinin tanım kümesinin dışına çıkmaması demek,Sadece D şıkkında tanım kümesindeki değerleri verince tam sayı çıkıyo.Diğerlerinde rasyonel sayılarda çıkıyoo -
5in cevabı 16 mı -
Ben pozitife gore cozdum ya negatif yaziyomus gormedim.Anladiysan sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kapow
ilk soruda hocam 3. isim tamlaması diğerleri sıfat tamlaması mesela yetkin bir rehberde yetkin sıfat rehberi nitelemeiş
hocam ilk 2 de sıfat tamlaması olduğunu bende gördüm ama yerel acentalar neden sıfat tamlaması oluyor yada o 3 sözcükten oluşan nasıl sıfat tamlaması oluyor -
5 in cevabı 15 bende 16 buldum yanlışmış -
Hocam orda yerel de sıfat niteliyo sonuçta isim değil yerel vardır demi,bide yabancı vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: kapow
Hocam orda yerel de sıfat niteliyo sonuçta isim değil yerel vardır demi,bide yabancı vardır.
Düzenlenen tüm turlarında peki nasıl oluyo düzenlenen turları arasına sıfat girmiş isim tamlaması olmuyomu
Benzer içerikler
- co2 polar mı apolar mı
- dy/dx ne demek
- ders çalışmak için oruç tutmamak
- eyüp b kaç yaşında
- en iyi silgi
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X