Şimdi Ara

-- GÜVENDER 28 ŞUBAT TÜRKİYE GENELİ SINAVI --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
7
Favori
12.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu denemedeki sıralamamız YGS sınavındaki sıralamayı nasıl etkiler ? Kayıtlar başladı sınav 28 şubatta. Katılım çok olsun ki kendimizi görelim.

• Hangi dershanekerden kayıt yapılabiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Körfezden kayıt oldum ben. Bulunduğun yerde Körfez varsa kayıt yaptırabilirsin.
  • Dersaneden kayıt yaptırdım ona güvenerek yazdım. Giriş kartımı aldığımda atarım fotoğrafını.
  • geçen sene benim çevremdekiler aynı puanı aldılar virgülü bile aynıydı.
    edit:-20 almışım :DDDDDDDDDDDDDDDD
    edit2: 1 sene olacak -35 olmus ya lan ilk defa bu kadar eksi yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendie -- 22 Ocak 2016; 2:57:35 >
  • Kayıtlar ne zamana kadar devam edecek ve ücreti ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlihanSama -- 14 Şubat 2015; 14:32:05 >
  • Arkadaşlar YGS 10 TL LYS 2 oturum olduğu için 15 TL. Ama ikisine birden kayıt yaptırırsanız 2 sınava birden 15 TL vermeniz yeterli. YGS ve LYS ye kayıt yaptırınca LYS hemen olmayacak. Mayıs sonunda LYS denemeleri olacak. Sizlere tavsiyem LYS kaydınıda şimdiden yaptırın. 5 TL fazla verip 2 sınava birden kayıt yaptırmış olacaksınız. Tek tek kayıt yaptırırsanız ücret artıcak.

@mendie soruları ÖSYM düzeyinde mi oluyor ciddi bir şey soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90+ Eylül YDS
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levs

Arkadaşlar YGS 10 TL LYS 2 oturum olduğu için 15 TL. Ama ikisine birden kayıt yaptırırsanız 2 sınava birden 15 TL vermeniz yeterli. YGS ve LYS ye kayıt yaptırınca LYS hemen olmayacak. Mayıs sonunda LYS denemeleri olacak. Sizlere tavsiyem LYS kaydınıda şimdiden yaptırın. 5 TL fazla verip 2 sınava birden kayıt yaptırmış olacaksınız. Tek tek kayıt yaptırırsanız ücret artıcak.

1.her şube aynı değil fiyatlar değişir.
    2.troll yaptım soruları ama çok kalşiteli oluyorMUŞ.hiç giremdeim ben.en kalitelisi diyorlar.
    3.eğer buda töder gibi olursa YGS-2015 de bir yamukluk ararım çünkü zaman denemeleri kolay töder kolay üvender de kolay olursa.
  • Fiyatlar sabittir arkadaşlar pazardan elma almıyoruz serbest piyasa mı sandın? Töder denemeleri hakkında bilgim yok. Sıralama açısından nasıl etkiler onu sordum dostum sadece. Bağlantısını merak etmiştim
  • Levs kullanıcısına yanıt
    ne sabiti herkes kafasına göre fiyat koyuyor. zaten bu adam girecek bu sınava diye yüksek söyleyenler var.

dışarıdan kayıt aldıklarında tutturuşuna bakarlar.
  • He onu bilemem dışarıdan ne aldıklarını bilemem. Ama körfeze gidenlerden aldıkları fiyatı söyledim. Benim asıl değinmek istediğim şey, çıkacak sıralama ve netler ygs açısından benzerliği nedir bırakın tartışmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendie

quote:

Arkadaşlar YGS 10 TL LYS 2 oturum olduğu için 15 TL. Ama ikisine birden kayıt yaptırırsanız 2 sınava birden 15 TL vermeniz yeterli. YGS ve LYS ye kayıt yaptırınca LYS hemen olmayacak. Mayıs sonunda LYS denemeleri olacak. Sizlere tavsiyem LYS kaydınıda şimdiden yaptırın. 5 TL fazla verip 2 sınava birden kayıt yaptırmış olacaksınız. Tek tek kayıt yaptırırsanız ücret artıcak.

1.her şube aynı değil fiyatlar değişir.
    2.troll yaptım soruları ama çok kalşiteli oluyorMUŞ.hiç giremdeim ben.en kalitelisi diyorlar.
    3.eğer buda töder gibi olursa YGS-2015 de bir yamukluk ararım çünkü zaman denemeleri kolay töder kolay üvender de kolay olursa.

Geçen seneki güvender sitelerinde var sanırım. Oradan incele benim genel netlerime göre bayağı bi altında gelmişti

• Mesela 200 bin kişi girdi 5 bine girdim gerçek sıralamaya kaç eklememiz lazım yaklasimimİz nasıl olmalıdır
  • quote:

Fiyatlar sabittir arkadaşlar pazardan elma almıyoruz serbest piyasa mı sandın? Töder denemeleri hakkında bilgim yok. Sıralama açısından nasıl etkiler onu sordum dostum sadece. Bağlantısını merak etmiştim

bizim dershane tarsus fem 20 tl alıyorlar
    yaklaşık 3katı gibi bir sonuç alırsın hamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 14 Şubat 2015; 15:04:36 >
  • quote:

Mesela 200 bin kişi girdi 5 bine girdim gerçek sıralamaya kaç eklememiz lazım yaklasimimİz nasıl olmalıdır

Bi karsilastirma istiyorsan soyle soyleyeyim. Gecen sene Guvender'de sanirim 8-9 binlerdeydim. Gercek YGS'de 25 bin. Puanimi hatirlamiyorum ama.

Edit: Puanim 395 mis. Ygs'de 405 mi neydi 400-410 arasiydi yani. Ayrica 250bin kisi girmis Guvender'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdng -- 14 Şubat 2015; 15:09:35 >
  • Güvender pahalı olduğu için 200 bin kişi gibi bir katılım beklemeyelim öncelikle. 100 bin kişi girerse oturup şükrederiz. Ama sen şöyle düşün, sınav pahalı ve kaliteli, yani sınavı önemseyen derece yapmak isteyen insanların mutlaka girdiği bir sınav. Mezunum ben de. Eğer gerçek sınavda herhangi bir sıkıntı yaşamazsan (stres vb) +lı -li 5-6 bin oynar sıralaman. Ben geçen sene Güvender'de 8 bin olmuştum, gerçek sınavda 10 bin oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: buselik07

Güvender pahalı olduğu için 200 bin kişi gibi bir katılım beklemeyelim öncelikle. 100 bin kişi girerse oturup şükrederiz. Ama sen şöyle düşün, sınav pahalı ve kaliteli, yani sınavı önemseyen derece yapmak isteyen insanların mutlaka girdiği bir sınav. Mezunum ben de. Eğer gerçek sınavda herhangi bir sıkıntı yaşamazsan (stres vb) +lı -li 5-6 bin oynar sıralaman. Ben geçen sene Güvender'de 8 bin olmuştum, gerçek sınavda 10 bin oldum.

Kıçı kırık zaman denemelerine bile 90-100 bin kişi giriyor. Güvender'e rahat 200 bin kişi girer

• Fem'den kayıt olunuyor mu?
  • Levs kullanıcısına yanıt
    hiç etkilemez
  • Anladım arkadaşlar. Yani bu güvender denemesindeki sıralamamıza 4 5 bin ekleyerek yaklaşık olarak Ygs de ki sıralamayı yakalayabiliriz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.