Şimdi Ara

Güven Büyümek ve Psikoloji hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyümekte olan bir gencim ve büyürken karşılaştığım bir kaç problem var

Ben ağır bir ilişkiden çıktım. Ve bu olurken insanların gerçek yüzünü gördüm sanırım. Herkes bir faydacılık peşinde kimseye güvenilmez olmuş. Herkes kuyunu kazıyor. En güvendiklerinin aslında güvendikleri için durmadıklarını fark ediyosun.

Ve bu olay canımı sıkıyor. Bir daha kimseye güvenmek istemiyorum. Ve insanları sevemediğimden de aşka ve sevgiye karşı öfkeliyim. istemiyorum.

bende başka şeylere yönelme kararı aldım beni mutlu eden aktivitelere ve kişiliğimi geliştiren şeylere sabahları bunlarla ilgilenirken vakit geçiyor

ama gece olunca canım sıkılıyor insanlara güvenememek o flimlerdeki gibi sevmek denen şeyin aslında flimlerde kaldığını görmek beni hüzne boğuyor. Ve ağlıyorum bir erkek olarak

Psikolojik danışmanlık almayı düşündüm ama bir faydası olmayacak sanırım hayatın gerçeklerini gördüğümü düşünüp gitmeme kararı aldım ve içimide size dökmek istedim

size sorum bu durum normal mi yoksa psikolojik olarak rahatsızlandım mı

Anonim yazabileceğiniz link :http://www.kizlarsoruyor.com/toplum-sosyal-iliskiler/q4570767-guven-buyumek-psikoloji-hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçekbu -- 29 Ocak 2016; 16:29:02 >

• ben de öyle oldu,bana sevmeyi öğretti kızın biri sonra yapamıyoruz dedik ayrıldı felan,şimdi başka kızlarla aynı şeyleri tekrar yaşamak felan zor geliyo bilemiyorum kader.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XT9 kullanıcısına yanıt
    peki sen ne yaptın anlatmak içini dökmek istermisin
  • tepeye
  • Karamsar olabilirsin, hayata gereğinden fazla negaif bakıyor olabilirsin, gülümsemeyi unutmuş olabilirsin. En kötüsü ise aşağılık psikolojisi ve depresyon ihtimali.

Polyanna olun demiyorum; ben de babama bile güvenmiyorum o derece ama bu kadarda karamsar olmanın bir anlamı yok.
  • Gerçekbu kullanıcısına yanıt
    başka kızlarla konuştum çok kez ama bağlamamadım sevemedim

• XT9 kullanıcısına yanıt
    Bilmem mi bende konussam bile sevesim gelmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekbu kullanıcısına yanıt
    gerçekten inanırsam felan olur bence ama biraz zaman lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.