Şimdi Ara

~Gutsy Gibbon~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Bu TopTrainerdeki Gutsy Gibbon Charını May 10th, 2007 Tarihinde Açmış Nasıl Bu Kadar İyi Olabilmiş
    Eee Ortak Olmuştur Diceniz O Zamanda Average Exp Düşüodu Galiba(Emin Değilim) Beni Aydınlatırmısınız
    Profilinde İsimler Yazıo Ama Onlarla Ortak Olmuş Heralde Ama O Zamanda Average Exp Düşüodu Yada Ben Karıştırdım Gereksiz Oldu Uff Napıom Bilmem
    Bi Chardan Öteki Chara Poke Attında Yüklü Miktarda Sanırım Saçmaladım Üzgünüm Kafam Bulanık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PawnageFactoR -- 29 Mayıs 2007; 22:54:29 >

• YOK YOK ÖNEMLİ Bİ NOKTA
  • T.T ' de Vitruvian Pidgeyman adLı kişinin bir ara tek Pokemonu {Pidgey} vardı.
    Daha Sonra Bir Baktım 1000 ' in üstünde Pokemonu oLmuş.
    Bu T.T ' de YukarıLardakiLerin {Tabiiki Deltadex Hariç } Hepsi Bir İşLer ÇeviriyorLar Gibime GeLio

Oyunda EŞİTLİK istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNÇBİLEK -- 29 Mayıs 2007; 23:00:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SovaLyeLer_

T.T ' de Vitruvian Pidgeyman adLı kişinin bir ara tek Pokemonu {Pidgey} vardı.
    Bu T.T ' de YukarıLardakiLerin {Tabiiki Deltadex Hariç } Hepsi Bir İşLer ÇeviriyorLar Gibime GeLio

evet ve o adam deltadex abiyi geçti 9. deltadex abi 10.luğa düştü

• hile olabilir bide kurucu tanış olabilir
  • ock ayında deltadex yoqtu o nasıl 9. oldu hala anlamaım yok sa t.t demiydide biaz mi bilmiyoduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SovaLyeLer_

T.T ' de Vitruvian Pidgeyman adLı kişinin bir ara tek Pokemonu {Pidgey} vardı.

Haklısın eşitlik olsun . TT deki ilk 10'a bir bakıyorum 10.000.000 expli pokeleri var . Demek ki bunun da bir kısa yolu var . Yoksa tam 10m olamaz ki ... Olsa da 2-3 tane tam 10m olur ama adamlarda bir sürü var , anlayamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyasumi Punpun(Manga)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.