Şimdi Ara

GUT KNİFE LOL HESABI İLE TAKASLIK ACİLL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE BULUNAN GUT KNİFE SKİNİ İLE SAĞLAM ELOLU BOL SKİNLİ BOL HEROLU PLAT 5 ÜSTÜ HESAPLARLA TAKAS OLUNUR
    EĞER AZ DERSENİZ ELİMDE ŞUNLARDA VAR
    +AK 47 REDLİNE
    +CSGO GİFT
    +GÜZİDE HESAP
    +REAL PARA ATABİLİRİM

YETERKİ +100 SKİN +110 HERO VE RÜN SAYFASI BOL OLSUN İYİ SATIŞLAR
     GUT KNİFE LOL HESABI İLE TAKASLIK ACİLL

• Arkadaşlar kendisi kemer37 nickli Rookie steam isimli dolandırıcıdır. Lütfen itibar etmeyiniz.
  • soylediğin iyi oldu.
  • Bicak fotosunu da csgo stashdan almis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozansina O kullanıcısına yanıt
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198104237423/ al ekle bakam bıçak fotosunu nerden almışım gösterem sana
  • kendisi dolandırıcıdır inanmayınız veledin teki iyi forumlar
  • kendisi dolandırıcı değildir. gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. itibar ediniz çünkü kazanan siz olursunuz. iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendisi dolandırıcı 16 yaşında bir veleddir , TW den benim pcmi karıştırıp soruları arıcak kadarda aptal biridir kesinlikle bu oltaya düşmeyin hocam , tekrardan iyi forumlar
  • Kendisi dolandırıcıdır arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 12 Ağustos 2015; 10:53:11 >
  • Önce sen bıcağı gönderirsen plat1 lol hesabım var konulardan bakabilirsin.
  • Arkadas milleti uyariyoruz hala yok hesabim var yok guvenilir 2 dk muhabbet edip mi karar verdiniz? Adam kaziklayacak eleman ariyor. Daha telefon numarasi bile yok. Guvenin kaziklanin uyaranda kabahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 113 hero 105 skinli plat 5 hesap önce bıçağı veirsen yaparız yoksa yok.
  • lol yüklü değil diyor skinlere bakçam diyip TW yaptırıyor sonrada aptal gibi soru şifre falan arıyor , sizi uyarıyoruz muhabbeti sağlam gelebilir ama hep yalandır arkadaşın dediği gibi telefonu bile yok veledin teki a sosyal bir çocuk uğraşmayın hocam yapmayın biz yaşadık siz yaşamayın diye uyarıyoruz size kalmış
  • Güvenmeyin dolandırıcıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalbroRED

lol yüklü değil diyor skinlere bakçam diyip TW yaptırıyor sonrada aptal gibi soru şifre falan arıyor , sizi uyarıyoruz muhabbeti sağlam gelebilir ama hep yalandır arkadaşın dediği gibi telefonu bile yok veledin teki a sosyal bir çocuk uğraşmayın hocam yapmayın biz yaşadık siz yaşamayın diye uyarıyoruz size kalmış

Hocam banada bişiler soyledi inandım boşuna editledim yazdığımı
  • Dolandırıcıdır Arkadaslar Lol Hesap Takas olur diyip ilk hesap alıp sıfre mail degistirip bide pişkin pişkin konusuyor kesınlıkle alısverıs yapmayınız
  • dolandiriciligi gectim 100+ skinli hesabi gut knife a verenin aklina sasarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.