Bildirim
GUT KNİFE LOL HESABI İLE TAKASLIK ACİLL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar kendisi kemer37 nickli Rookie steam isimli dolandırıcıdır. Lütfen itibar etmeyiniz. -
soylediğin iyi oldu. -
Bicak fotosunu da csgo stashdan almis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://steamcommunity.com/profiles/76561198104237423/ al ekle bakam bıçak fotosunu nerden almışım gösterem sana -
kendisi dolandırıcıdır inanmayınız veledin teki iyi forumlar -
kendisi dolandırıcı değildir. gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. itibar ediniz çünkü kazanan siz olursunuz. iyi forumlar -
kendisi dolandırıcı 16 yaşında bir veleddir , TW den benim pcmi karıştırıp soruları arıcak kadarda aptal biridir kesinlikle bu oltaya düşmeyin hocam , tekrardan iyi forumlar -
Kendisi dolandırıcıdır arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 12 Ağustos 2015; 10:53:11 > -
Önce sen bıcağı gönderirsen plat1 lol hesabım var konulardan bakabilirsin. -
Arkadas milleti uyariyoruz hala yok hesabim var yok guvenilir 2 dk muhabbet edip mi karar verdiniz? Adam kaziklayacak eleman ariyor. Daha telefon numarasi bile yok. Guvenin kaziklanin uyaranda kabahat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
113 hero 105 skinli plat 5 hesap önce bıçağı veirsen yaparız yoksa yok. -
lol yüklü değil diyor skinlere bakçam diyip TW yaptırıyor sonrada aptal gibi soru şifre falan arıyor , sizi uyarıyoruz muhabbeti sağlam gelebilir ama hep yalandır arkadaşın dediği gibi telefonu bile yok veledin teki a sosyal bir çocuk uğraşmayın hocam yapmayın biz yaşadık siz yaşamayın diye uyarıyoruz size kalmış -
Güvenmeyin dolandırıcıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: MalbroRED
lol yüklü değil diyor skinlere bakçam diyip TW yaptırıyor sonrada aptal gibi soru şifre falan arıyor , sizi uyarıyoruz muhabbeti sağlam gelebilir ama hep yalandır arkadaşın dediği gibi telefonu bile yok veledin teki a sosyal bir çocuk uğraşmayın hocam yapmayın biz yaşadık siz yaşamayın diye uyarıyoruz size kalmış
Hocam banada bişiler soyledi inandım boşuna editledim yazdığımı -
Dolandırıcıdır Arkadaslar Lol Hesap Takas olur diyip ilk hesap alıp sıfre mail degistirip bide pişkin pişkin konusuyor kesınlıkle alısverıs yapmayınız -
dolandiriciligi gectim 100+ skinli hesabi gut knife a verenin aklina sasarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X