Büyük gurur.Bazıları gibi reklam olsun diye kupayı vermiyoruz.Direk küme düşelim diyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Sezer Cinoglu
Ali başkan da zahten bahsetti eğer vereceğiniz kararları etkiliyorsa herkes sıyrılmak için versin kupasını.. Biz düşmeyelim demiyoruz şu kararlarınızdan sonra oynamamız doğru değil tarzı bir açıklama oldu ki tam yerinde bir açıklamadır.
Emre - Volkan - Alex Sizlerle gurur duyoyoruz tüm takımı toplayıp bu kararı benimsettiğiniz için.
Gidecek futbolcular için fazla üzülmeye gerek yok illaki daha iyileri bulunabilir o futbolcular kiralanabilirler..
Dinleyemedim konuşmayı hangi oyuncu veya oyuncular için dedi ve ne kadar düşmek istemesemde en iyisi bu olacaktır yani zaten bundan sonra 34/34 yapsak yine bunlar şike diyecekler tam avrupaya açılıyorduk artık tamamen herşey çok güzel olacaktı bitirdiler bizi bizimle beraber türk futbolu da bitti yarın gidip aldığım maaşla 2 forma 1 atkı alacağım tüm gücümü vericem artık takımıma kombinemde kalıcak her maçta desteğimiz sonsuz ins. güzel günler bizi bekler
Allah'ım şu ramazan ayında şükrediyorum Fenerbahçeli olduğum için.
Nesi gurur Allah aşkına? Şike ve teşvik suçlarından yargılanan bir kulübün çıkıp "sen beni kovamazsın, ancak ben istifa ederim" ayağına yatması mı gurur? Ayrıca fikstür belli olmuş, bu saatten sonra olmaz öyle şey. Madem çok istiyordu Ali Koç bugun fikstür çekilmeden niye başvurmadı? Eninde sonunda bank asyaya düşürücekler zaten, Ali Koç sadece cezanın lig başladıktan sonra verilmesini önlemek için öyle bir konuşma yaptı bence. Siz de bundan gurur duyuyorsunuz... Kendi kendinizi kandırmaya devam edin. Böyle yaparak sadece Galatasaray bölümündekilere çok güzel malzeme veriyorsunuz devam edin.
quote:
Orijinalden alıntı: alexomanyak
Nesi gurur Allah aşkına? Şike ve teşvik suçlarından yargılanan bir kulübün çıkıp "sen beni kovamazsın, ancak ben istifa ederim" ayağına yatması mı gurur? Ayrıca fikstür belli olmuş, bu saatten sonra olmaz öyle şey. Madem çok istiyordu Ali Koç bugun fikstür çekilmeden niye başvurmadı? Eninde sonunda bank asyaya düşürücekler zaten, Ali Koç sadece cezanın lig başladıktan sonra verilmesini önlemek için öyle bir konuşma yaptı bence. Siz de bundan gurur duyuyorsunuz... Kendi kendinizi kandırmaya devam edin. Böyle yaparak sadece Galatasaray bölümündekilere çok güzel malzeme veriyorsunuz devam edin.
Alırlar bucayı bizim yerimize fükstürde o oynar bizim maçları bizde onun fükstürü takip ederiz bu kadar basit.Ali koç ne zaman söyleyecekti acaba 1 hafta önce etik kurulunun raporundan sonra sorun yok 1 hafta sonra cl kuralara 1 gün kalmış siz gidemezsiniz yok öle yağma tahkimede başvurduk red yedik madem suçluyuz gerekeni YAPACAKLAR.gs bölümündekilerde açsınlar bir taraflarına gülsünler 2 aydır feneri düşürün düşürün diye ağlıyolardı şimdi kına yaksınlar bu işten aklandığımız zaman o kınaları biz yedirecez onlara.
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
quote:
Orijinalden alıntı: alexomanyak
Alırlar bucayı bizim yerimize fükstürde o oynar bizim maçları bizde onun fükstürü takip ederiz bu kadar basit.Ali koç ne zaman söyleyecekti acaba 1 hafta önce etik kurulunun raporundan sonra sorun yok 1 hafta sonra cl kuralara 1 gün kalmış siz gidemezsiniz yok öle yağma tahkimede başvurduk red yedik madem suçluyuz gerekeni YAPACAKLAR.gs bölümündekilerde açsınlar bir taraflarına gülsünler 2 aydır feneri düşürün düşürün diye ağlıyolardı şimdi kına yaksınlar bu işten aklandığımız zaman o kınaları biz yedirecez onlara.
Arkadaşın Fbli olduğundan şüpheliyim arkadaş burda ayak oyunları yapıyo..