eski harddisklerden acayıp sesler çıkardı.Bu sesleri günümüz harddisklerinde de duymamız mümkün. SATA SEagate harddiskinde olduğu gibi.Sıfır olmasına rağmen manyak ses yapıyor. Satıcı firmaya götürdüm normal diyo. Satıcı firmada ADANA POLEN Bİlgisayar
kardeş vidaların iyi takılmamışsa olabilir,kasanın içi boşsa hani yankı hesabından çıkış yaparak böle de olur gerçekten ses daha fazla gibi oluyor.Bende seagate 200gb'lık HDD var hiçte öle olmuyor.
ben yeni samsung sata2 aldım önceki hddem 30gb quantum du ilk taktığımda hdd çalışmıyo zannettim yani okadar sessiz hdd sata seagate lerin sesli çalıştığı söyleniyor sanırım hddnin karakteristik bi durumu..
bende seagate 80 sata kullanıyorum. çalışma esnasında ses yapıo. ama nostanjik oluo yaw:) eskiler gibi oluyo:):)
bende seagate 40 gb'lık bir harddisk kullanıyorum 3 yıldan beri hiç bir zaman bir damla bile ses çıkarmadı
SERİAL ATA DİSKLERDEN BAHSEDİLİYOR BURDA DİKKATİNİ ÇEKERİM...
Bende iki tane birden sata Seagate var ve sesinden rahatsız olduğunu söyleyemem.
160GB Seagate SATA kullanıyorum, yoğun disk işlemleri gerektiren uygulamalarda, ses belirgin bir şekilde duyulabiliyor, ancak, rahatsız edici seviyede değil...
ses çıkartıyo ama o kadar da raatsız edici değil!
Segate SATA ların gürültülü olduğu çok açık. Ama samsung ları bilmiyorum umarım onlarda öyle değildir. Bu arada Samsung IDE ler çok sessizdir ayrıca Seagate IDE lerinde sesli olduğu söylenemez...
Bende 80'lik sata seagate var. ilk zamanlarda pek sesi çıkmıyordu ama şu anda rahatsız edici seviyede ses çıkarmakta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme