Şimdi Ara

Gürcistan'da da mı vergiler yüksek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün Gürcistan için teknolojik ürünlerin bir araştırmasını yaptım. Türkiye'yle karşılaştırmak açısından Gürcistan'ın en ünlü alışveriş sitelerini baz aldım. Çoğu üründe neredeyse hiç bir fark göremedim. Ürünler Türkiye'yle aynı fiyattalar. Birazcık umudum vardı şahsi olarak kullanmak için git gel yapıp bir kaç ürün almakla ilgili ama büyük hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Ek olarak müzikle uğraşmaktayım ve bu detayı da atlamamam gerek. Yine sıfır olarak çok fazla fark olmadığından facebook markette Gürcistanda satılan ikinci el müzik ekipmanlarına baktım. Bazıları Türkiye'de sıfırından bile pahalıydı. Sanırım onlar da komşularından biraz fırsatçılık öğrenmişler :)

Kısaca merak ettiğim bir konu. Fiyatlar neden böyle? Bilen biri varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanada çok pahalı

• Öz kardeşim Kanada'da yaşıyor. O da pahalı olduğunu söylüyor ama 2000 dolarla geçimini sağlıyorsun diyor 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: mariogormez

Öz kardeşim Kanada'da yaşıyor. O da pahalı olduğunu söylüyor ama 2000 dolarla geçimini sağlıyorsun diyor 🤔

2000ei yetmez

anca 4 5 kişi paylaşmalı evde kalırsın tanımadığın kişilerle

her gün tavuk pilav yersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Almanya'da TV fiyatları nasıl?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.