Önce üye olmayı unutma(yoksa play live yaramaz). Girmemesinin sebebi internette olabilir trkydns ayar böyle bir program var belki işini görebilir linkini bilmiyorum googleden çıkar mutlaka, bende hiç olamdığı için yanlış anlamış olabilirim
üyeyim ztn de launcher açılıp kapanıyo dedigin programı bi denicem inş. olur
yaw beyler bn eskiden oynuodum 29 lwldim sanırım yada 28 bişi oldu artık giremiom game guarda kadar gelio mavi olana ondan sonra oyuna girmesi gerekio girmio neden bi bilgisi olan warsa yardım etsin baska charla girdim olmadı kusenin pcsinden girdim gene olmadı bi destek pls bu arda oyundaki nick(tr_alican_tr turkiye clanındayım) oyuna girebilirsem isteyenleri clanıma alabilirim ;)
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa diorum sana son msj 21 ocak ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeni konu aç 4mk eskiler diriltme
ahahahaha..... ramo artık gunz oynamıyokine... nasıl yardım edicek...
abi hiç mi okumadın yukarıdaki postları
adam post kasma aşkıyla atıyo heralde yada saf yada kafa gitmiş
.......
gerçekden tebrik ederim mulordranks gerçekden bravo kardeş. ölü konuları diriltir insan ama konu ile ilgili msj yazar çok gzl orum yapmışsın yha ...... çok gzl artık ney anlamı varsa. ltfen eski konuları dirilterek gunz bölümünü kirletmezsen çok sevinicem.
internet ten gene gircen
yok abi anlamıo millet sorun war heralde adam post kasmak için napıo bn böyle bi zekilik görmedm biz nedioz bunlar napıo....
abi bu nedir ya gunz yukledım ... üyede oldum play live a tıklıyorum Id girin dio giriom e-mailini dieştr fln die şeler gelıo :S oyuna gırmıo
yanlış girmişsindir
tekrar account alıp tekrar dene
Ya bn launcer i galba öle yazıolıo neyse yükledim torening fileste doldu oyun a giri şifre parolayıda giriyoRum serveri seçiyorum tam açılacakken server acces files dio sinir oLdum yardım edebilirmisiniz
Bunu sormak için bu konuyu mu buldun ? Helal olsun 1 yıl olmuş son mesaj atılalı sen diriltiryorsun eski konuyu.. Ayrıca bu kadar karışık bir anlatımla ben tam nerde sorun var anlayamadım ama sanırım server´a bağlanamıyorsun bende o çıkıp girince geçiyor geçmesse bilgisayar kapıyorum, modem kapıyorum tekrar açıyorum sonra oluyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme