Şimdi Ara

Günlük 4-5 saat çalışmak yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum kişiye başlı olarak değişkenlik gösterir fakat size göre sayısal olup hukuk isteyen birisi için günlük 4-5 saat ve çalışmak yeterli midir? ileride 6 saat civarında sabitlemeyi düşünüyorum. Ders çalışırken sıkılmam, uykum vs. gelmez hatta gecenin bir yarısı kalkıp çalıştığım konuyla ilgili sorular çözdüğüm oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 6 Ekim 2013; 22:37:34 >

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Arkadaşlar biliyorum kişiye başlı olarak değişkenlik gösterir fakat size göre sayısal olup hukuk isteyen birisi için günlük 4-5 saat ve çalışmak yeterli midir? ileride 6 saat civarında sabitlemeyi düşünüyorum. Ders çalışırken sıkılmam, uykum vs. gelmez hatta gecenin bir yarısı kalkıp çalıştığım konuyla ilgili sorular çözdüğüm oluyor.

lise sonsan ve 10-11 de çalışmadıysan eh çalıştıysan çok ii 11 sen muhteşem 9 san allahtan kork utanmaz
    mine tugay çöp barbara palvin çöp ps4 çöp xbox one çöp turkcell çöp ttnet çöp bimcell çöp iphone çöp samsung çöp gm çöp asus çöp lenova çöp android çöp windows phone çöp ios çöp mb pro çöp ekşi çöp hollywood çöp türk dizileri çöp black mirror çöp i7 çöp amd çöp amanda cerny çöp konu dışı leş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygusuz abda

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Arkadaşlar biliyorum kişiye başlı olarak değişkenlik gösterir fakat size göre sayısal olup hukuk isteyen birisi için günlük 4-5 saat ve çalışmak yeterli midir? ileride 6 saat civarında sabitlemeyi düşünüyorum. Ders çalışırken sıkılmam, uykum vs. gelmez hatta gecenin bir yarısı kalkıp çalıştığım konuyla ilgili sorular çözdüğüm oluyor.

lise sonsan ve 10-11 de çalışmadıysan eh çalıştıysan çok ii 11 sen muhteşem 9 san allahtan kork utanmaz

Sonum hocam naptın sen 10 ve 11 de hiç çalışmadım desem yeridir, 9.sınıf güzel geçmişti okul 2.siydim ve Allah'tan 9 da çalışmışım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 6 Ekim 2013; 22:38:06 >

• Yukarı diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.